Θεσσαλονίκη: Διεκδικεί τη Euroleague!

Όπως έχει γίνει γνωστό η Euroleague θέλει να συνεχίσει τη διοργάνωση σε αγώνες που θα γίνουν σε μία πόλη.

Έτσι και η Θεσσαλονίκη θέλησε να διεκδικήσει τους αγώνες της Euroleague, μέσω των προσπαθειών του Δημάρχου της πόλης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Αγώνες μεταξύ αυτών και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στη συνέχεια της διοργάνωσης,

η Θεσσαλονίκη θέλει να τους φιλοξενήσει. Με δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών να αναφέρουν ότι και η Αθήνα είναι ως υποψήφια.

Γενικότερα η Euroleague σκέφτεται σοβαρά την Ελλάδα, καθώς δεν υπήρξαν μεγάλα προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού, όπως συνέβη σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Euroleague: Φαβορί ΟΑΚΑ και ΣΕΦ αν…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «typosthes.gr»:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, ο κεντρικός δήμος διεκδικεί αυτή η πόλη να είναι η Θεσσαλονίκη, με ισχυρά πλεονεκτήματα την υγειονομική πορεία της χώρας και της περιοχής μας στη μάχη με τον κορωνοϊό, τις κοντινές αποστάσεις, αλλά και την ύπαρξη διαθέσιμων καταλυμάτων και γηπέδων. Τα γήπεδα που θα διεξαχθεί η Euroleague άπαξ και ευοδωθεί η διεκδίκηση θα είναι το PAOK Sports Arena και το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Οι πόλεις που διεκδικούν την διοργάνωση εκτός από τη Θεσσαλονίκη είναι η Αθήνα και το Βίλνιους. Εάν τελικά η Euroleague αποφασίσει να κάνει πράξη τη συνέχεια της διοργάνωσης, αυτή αναμένεται να διαρκέσει για 1,5 μήνα.

Τα οφέλη για τη Θεσσαλονίκη από τις ενέργειες του Δήμου θα είναι πολλαπλά, καθώς όχι μόνο η πόλη θα μπει στον «χάρτη» των μεγάλων διοργανώσεων, αλλά παράλληλα θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή διαφήμισή της σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θα ενισχυθεί αποφασιστικά ο τουριστικός τομέας, καθώς υπολογίζεται πως θα γίνουν συνολικά 15.000 διανυκτερεύσεις σε 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία της πόλης».

The post Θεσσαλονίκη: Διεκδικεί τη Euroleague! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα