Τσάπας: «Ο Χαραλαμπόπουλος δεν θα επιστρέψει από τώρα στον Ολυμπιακό»

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, και αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στον Ιωνικό Νικαίας για να πάρει παιχνίδι στα πόδια του. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία φημολογία ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, ειδικά μετά τα διοικητικά προβλήματα των Νικαιωτών.

Ο

ηγέτης της ΚΑΕ Ιωνικός Νίκαιας, Βαγγέλης Τσάπας φιλοξενήθηκε στον ALPHA 98.9 όπου σχολίασε την πιθανότητα να επιστρέψει νωρίτερα στους Πειραιώτες.

Τόνισε μάλιστα πως: «Ο Χαραλαμπόπουλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Θα φύγει, όμως από εδώ που θα είναι ο ηγέτης του Ιωνικού; Έκανε καλό πρώτο γύρο, ανεβαίνει συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει, από τη στιγμή μάλιστα που έφυγε ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης). Η συμφωνία μας με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι… Η προφορική μας συμφωνία είναι ότι δεν θα γυρίσει νωρίτερα.. Τώρα αν δεν τηρηθεί η συμφωνία, δεν μπορώ να κάνω κάτι…

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από 4-5 μέρες και ήταν κάθετοι! Ότι, δηλαδή δεν θα τελειώσει νωρίτερα ο δανεισμός. Αυτή τη στιγμή ο Ιωνικός ήταν αυτό που ζήταγε ο Βασίλης το περασμένο καλοκαίρι. Είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα, να παίζει 30-35 λεπτά, να είναι ο ηγέτης, να φτιάξει τη ψυχολογία του. Το παιδί ανησύχησε, κάναμε μια κουβέντα και του είπα «Βασίλη, μπες στο γήπεδο και δείξει τι μπορείς να κάνεις»».

Keywords
Τυχαία Θέματα