ΟΦΗ: Κλείνει χρόνο με έξι νίκες σε 37 παιχνίδια

Ήταν 17 Φεβρουαρίου του 2020 όταν ο ΟΦΗ νικούσε τον Ατρόμητο με 1-0. Είχαν προηγηθεί τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα και το γκολ του Φιγκεϊρέδο έδινε στους «ασπρόμαυρους» ένα πολύτιμο τρίποντο.

Την Τετάρτη (17/2) συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνο το παιχνίδι. Τι έχει κάνει ο ΟΦΗ σε αυτό το χρονικό διάστημα; Τα αποτελέσματα παραπέμπουν σε ομάδα που ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία.

Σε

37 παιχνίδια μετράει μόλις έξι νίκες. Οι τρεις, μάλιστα, είναι κόντρα στη Λαμία! Αρχικά μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησε η ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και η νίκη επί της Λαμίας με την οποία σφραγίστηκε η είσοδος στα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα δέκα παιχνίδια που ακολούθησαν τότε με τους μεγάλους ο ΟΦΗ είχε δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Φέτος η σεζόν ξεκίνησε με την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό και ήρθε μετά η ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Europa League. Ακολούθησε η νίκη επί της Λαμίας στη συνέχεια, ενώ τα επόμενα τρίποντα ήρθαν αρκετά αργότερα και ήταν απέναντι σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. Διπλό επί της ΑΕΛ και η επικράτηση επί της Λαμίας ήταν οι υπόλοιπες νίκες έως τώρα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα του ενός χρόνου, λοιπόν, ο ΟΦΗ έχει το σχεδόν σοκαριστικό για τα δεδομένα του κλαμπ 6-7-24!

Το άρθρο ΟΦΗ: Κλείνει χρόνο με έξι νίκες σε 37 παιχνίδια εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα