Ομπράντοβιτς: «Το ΝΒΑ είναι μαφία»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sportando και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ΝΒΑ.

Μάλιστα τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι που μπορούν να δουλέψουν στο ΝΒΑ, ωστόσο όπως τόνισε εκείνος δεν σκέφτεται την προοπτική να εργαστεί εκεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ομπράντοβιτς: «Το ΝΒΑ είναι μαφία και δεν δίνει στους προπονητές από την Ευρώπη τη δυνατότητα να δουλέψουν

εκεί. Δεν υπάρχει ούτε ένας Ευρωπαίος προπονητής και κανένας δεν λέει τίποτα γι’ αυτό. Εγώ μπορώ να το πω, γιατί δεν με ενδιαφέρει. Έχω πολλούς φίλους προπονητές στο ΝΒΑ, βρισκόμαστε το καλοκαίρι και κάποιοι έρχονται να δουν τις προπονήσεις μου.

Το ΝΒΑ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι προπονητές που σίγουρα θα μπορούσαν να δουλέψουν εκεί. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω αφοσιωθεί στην Ευρώπη και δεν σκέφτομαι το ΝΒΑ. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο από άποψη οργάνωσης, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση σε οικονομικό επίπεδο».

View this post on Instagram

The second episode of Walkie Talkie is online. Our guest: the Fenerbahçe coach, Zeljko Obradovic . The entire video is available on our YouTube channel interviewer : @niccoloscavuzzo voiceover : @straordimario93 video maker : @davidedininno music by : @shefflower

A post shared by Sportando (@sportando) on Dec 9, 2019 at 5:59am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ομπράντοβιτς: «Το ΝΒΑ είναι μαφία» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
obradovic χαρτια
Τυχαία Θέματα