«Ο Βράνιες θα κληθεί στην Βοσνία, αλλά…»

Ο Ογκνιεν Βράνιες έβαλε ξανά την καριέρα του σε ανοδική πορεία με την επιστροφή του στην ΑΕΚ

Και τώρα περιμένει την επιστροφή του και στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είναι μέσα στους διακριθέντες στα πρώτα ματς της σεζόν για την Ενωση. Εχει δείξει ότι είναι ξανά αυτός που ήθελαν όλοι και έπρεπε να είναι. Και τώρα δικαιωματικά βάζει σε σκέψεις τον Ομοσπονδιακό της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι για να τον καλέσει στην Εθνική Βοσνίας. Μια

Εθνική ομάδα που παρουσιάζει αρκετά προβλήματα μέχρι σήμερα. Η πορεία της αντιπάλου της Ελλάδας, στον όμιλο δεν είναι καλή και αυτή τη στιγμή οι Βόσνιοι βρίσκονται στο -5 από τη Φινλανδία και τη θέση που δίνει εισιτήριο στα τελικά του EURO 2020.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθούν τα ονόματα για τις κλήσεις για τα πολύ παιχνίδια του Οκτωβρίου με Φινλανδία εντός (12/10) και με Ελλάδα εκτός (15/10).

«Αποφασίζει ο ίδιος ο Βράνιες»

Σύμφωνα με το «sportske.ba», ο Προσινέτσκι θα καλέσει τον Βράνιες στην Εθνική ομάδα. Αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το χθεσινό δημοσίευμα «ο αμυντικός της ΑΕΚ θα αποφασίσει εάν θα επιστρέψει τώρα στην Εθνική ομάδα ή θα περιμένει μια πιο κατάλληλη στιγμή».

Θυμίζουμε πως ο Βράνιες, είχε μείνει εκτός κλήσεων, λόγω κόντρας που είχε με οπαδούς της Βοσνίας για ένα τατουάζ. Παράλληλα… πλήρωσε πολύ ακριβά και το περσινό ροζ σκάνδαλο με την Καρλέουσα. Ενα σκάνδαλο που τον άφησε εκτός Αντερλεχτ και Εθνικής Βοσνίας.

Και η επιστροφή του στην ΑΕΚ, έσωσε την καριέρα του…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post «Ο Βράνιες θα κληθεί στην Βοσνία, αλλά…» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα