Ανακοινώνει προπονητή ο Άρης

Η εξέλιξη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και το τελικό 2-2 με τον ΠΑΟΚ, δεν έκανε κανένα ευτυχισμένο στην ομάδα του Άρη.

Οι υπεύθυνοι των «κιτρινόμαυρων» είναι υποχρεωμένοι να δουν την επόμενη μέρα, να λύσουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα και κυρίως να βρουν τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όλα δείχνουν «Τερζής»

Ο Άγγελος Χαριστέας κατέβαλε προσπάθειες ώστε να φέρει
στο «Κλ. Βικελίδης» ένα… βαρύ όνομα.
Το έργο του δεν είναι εύκολο και επειδή τόσο αυτός, όσο και ο Θόδωρος Καρυπίδης βλέπουν ότι ο Απόστολος Τερζής έχει βρει το… κουμπί των ποδοσφαιριστών του Άρη, δεν αποκλείεται να συνεχίσει η ομάδα με τον συγκεκριμένο προπονητή.

«Μιλάνε» οι αριθμοί

Εκεί που η υπόθεση "γκολ" ήταν το μεγάλο πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, σε δύο ντέρμπι - με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - πετυχαίνουν έξι τέρματα.

Εκεί που φαινόταν να υπάρχουν προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια (Μόλντε, Βόλος), η ομάδα μπαίνει στην Τούμπα παίζει συγκροτημένο ποδόσφαιρο και δείχνει ικανή να φύγει με τους βαθμούς της νίκης.

Ο φετινός Άρης έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό φάνηκε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΛ .

Μόνο που από τότε μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν καταφέρει να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.

Αλλαγή εικόνας

Με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ιντέγε μετράει δύο γκολ, ο Φετφατζίδης πέτυχε ένα, με εξαιρετικά όμως πληθωρική παρουσία σε 180 αγωνιστικά λεπτά.

Ο χώρος του κέντρου χωρίς τον Σάσα (που επί Παντελίδη δεν είχε βρει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα) αδειάζει μετά την αποβολή του Βραζιλιάνου στην Τούμπα.

Σταθερά ανοδική είναι η πορεία του Ματίγια (σκόρερ του δεύτερου γκολ του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής), όπως και του Κουέστα που ξεκίνησε τη σεζόν νωθρά αλλά παλεύει για το καλύτερο ακολουθώντας και αυτός του συμπαίκτες του στην βελτιωμένη εικόνα που έδειξαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Λογική κατάληξη

Η δεδομένη αγωνιστική βελτίωση των ποδοσφαιριστών του Άρη οφείλεται εν πολλοίς στον Τερζή και εφόσον επαληθευτούν οι βραδινές (μετά τον αγώνα της Τούμπας) δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα, ο 48χρονος τεχνικός… αποζημιώνεται με την μονιμοποίηση του στον πάγκο των «κίτρινων», για τα αποτελέσματα της δουλειάς του.
Keywords
Τυχαία Θέματα