«Ο Βράνιες κοντά στην ΑΕΚ, προς συμφωνία με Αντερλεχτ»

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι στο δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα φορά ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Οπως σας ενημερώσαμε χθες από το Sportime ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έχει αρχίσει να… πακετάρει για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Τώρα οι Βέλγοι δίνουν συνέχεια στην υπόθεση και αναφέρουν ότι η επιστροφή του είναι πλέον πολύ κοντά.

Το

Voetbalkrant.com αναφέρει ότι ΑΕΚ και Άντερλεχτ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη μόνιμη επιστροφή του 30χρονου στόπερ στην Ένωση. «Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία» τονίζει η ιστοσελίδα και προσθέτει: «Οι δύο πλευρές μιλούν για μόνιμη μεταγραφή και επιστροφή του Βράνιες ως παίκτη της ΑΕΚ και όχι δανεικό».

Μάλιστα, ο Ογκνιεν Βράνιες δεν βρίσκεται καν στην αποστολή της ομάδας του για το σημερινό φιλικό με τη Ναντ, αν και η επίσημη δικαιολογία είναι ο τραυματισμός του.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μπορεί να αποχώρησε… επεισοδιακά από την ΑΕΚ, αλλά η σχέση που έχει χτίσει τόσα χρόνια με την ΑΕΚ δεν «σβήνεται». Είναι η ομάδα που αναγεννήθηκε και «έφτιαξε» το όνομά του. Γι’ αυτό και έχει αποκτήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο με την «Ένωση» και όπως φαίνεται οι δρόμοι τους θα ενώσουν ξανά.

Το άρθρο «Ο Βράνιες κοντά στην ΑΕΚ, προς συμφωνία με Αντερλεχτ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα