Ο Τύπος της Αυστραλίας για τον Τζέγκο: «Εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον γίγαντα Άρη!»

Ο Τζέιμς Τζέγκο, καθότι και διεθνής, έχει καλό όνομα στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας, με τον Τύπο της χώρας να παρακολουθεί τα βήματά του από τότε που «μετακόμισε» στον Άρη.

Έτσι λοιπόν μετά τις αναφορές που έγιναν από ΜΜΕ της Αυστραλίας για τη μεταγραφή του Τζέγκο στον «Θεό του πολέμου», υπήρξαν νέα δημοσιεύματα για τον μέσο των «κίτρινων», μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Θυμίζουμε

ότι το δικό του… κεφάλι ήταν που έσωσε τον Άρη στη φάση που η Λαμία λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 από μια λανθασμένη κεφαλιά του Κρίστιαν Λόπεθ.

«Ο Αυστραλός μέσος Τζέιμς Τζέγκο είχε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Έλληνα… γίγαντα Άρη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε με 3-1 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τύπος της Αυστραλίας, περιγράφοντας την επίμαχη φάση που έκανε τον Τζέγκο να ξεχωρίσει στο ματς.

Επίσης τα δημοσιεύματα αναφέρουν: «Ο Τζέγκο ξεκίνησε το παιχνίδι και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο ντεμπούτο του με την ομάδα, μόλις ένα μήνα αφού υπέγραψε στους Έλληνες και ήταν θεμελιώδης στις αμυντικές και επιθετικές προσπάθειες του Άρη που τελικά κέρδισε τη Λαμία», συμπλήρωσαν μεταξύ άλλων.

Από τη δική του πλευρά ο Αυστραλός μέσος έγραψε στο instagram: «Καλή αρχή της σεζόν χθες!», συνοδεύοντας την ανάρτηση που έκανε με μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του.

Δείτε τη παρακάτω

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Training camp @arisfc_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Jeggo (@jimmyjeggo) στις 28 Αύγ, 2020 στις 10:27 πμ PDT

Το άρθρο Ο Τύπος της Αυστραλίας για τον Τζέγκο: «Εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον γίγαντα Άρη!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα