Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πετάει την βέρα του

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζεται με τον χωρισμό του Ντίνου και της Μιράντας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η σειρά του Alpha που θα σαρώνει στην τηλεθέαση φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια. Η Μιράντα αφότου ανακοινώσει στον Ντίνο ότι είναι η μητέρα της Αμαλίας το ανακοινώνει και σε όλους στον Παράδεισο, εκεί όπου έχει επιστρέψει στη θέση εργασίας της.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος πετάει τη βέρα του

Από τη πρώτη μέρα που επιστρέφει

η Μιράντα στον Παράδεισο μετά τις προτροπές της Αμαλίας, η γυναίκα ζητά επίσημα το διαζύγιο από τον Ντίνο ο οποίος ήλπιζε σε κάποια μεταστροφή της. Ο Ντίνος αγριεμένος πετάει τη βέρα του και βυθίζεται στην απόγνωση.

Στο μεταξύ, αν και έχει κατασκευάσει άλλοθι για την υπόθεση της Νέλλυς, ο κατά συρροή δολοφόνος Χρήστος συλλαμβάνεται. Από την πλευρά του ο Σωτήρης συναντά τη φίλη της Νέλλυς, τη Ζωζώ και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για το βιασμό όμως ο Δημοσθένης δε την προώθησε. Ο Χρήστος για να βγε από τη φυλακή και μπει άλλος στη θέση του ζητάει τη βοήθεια του Σαρηγιάννη.

Ο Ντίνος αντιλαμβάνεται ότι η επένδυση που έχει ξεκινήσει με τον Σίμο δεν εξελίσσεται. Έτσι ζητάει πίσω τα λεφτά του από τον Σίμο μετά τις πολλές αναβολές. Οι δύο άντρες οδηγούνται σε τσακωμό και η Αμαλία θα πάρει το μέρος του πρώην της κάτι που εξοργίζει τον Σίμο.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος εκβιάζει την Βικτώρια με αυτό που πονάει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος απειλεί την Χρυσούλα

Masterchef: Τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από πασίγνωστο εστιατόριο!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα