Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα υιοθετούν κοριτσάκι

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις για τον Ντίνο και τη Μιράντα στη σειρά ο Παράδεισος των κυριών καθώς οι δυο τους επιλέγουν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να καθηλώνει και να σαρώνει στην τηλεθέαση με το κοινό να έχει αγαπήσει την ιστορία και ιδιαίτερα τους χαρακτήρες του Ντίνου και της Μιράντας.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Γίνονται γονείς Ντίνος και Μιράντα

Η ζωή της Μιράντας συνεχίζει να είναι παιχνίδι στα χέρια της

Βικτώριας η οποία της παρουσιάζει μια κοπέλα στην ηλικία της Αμαλίας, τη Νικολέττα ως κόρη της. Στην πραγματικότητα όμως η Νικολέττα δεν έχει καμιά σχέση μαζί της.

Παρά την αρχική αρνητική της στάση η Νικολέττα αφήνει την Μιράντα να τη γνωρίσει καλύτερα και η αμηχανία ξεπερνιέται με τις δυο τους και τον Ντίνο να έρχονται πιο κοντά. Ωστόσο όλοι αγνοούν πως οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία συγγένεια.

Τότε είναι που η Μιράντα θα δεχτεί ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που θα την αναστατώσει. Από το βρεφοκομείο τους ενημερώνουν πως υπάρχει ένα κοριτσάκι 2 ετών το οποίο μπορούν να υιοθετήσουν και τους ρωτάνε αν θέλουν.

Το ζευγάρι συγκινημένο θα απαντήσει θετικά και αρχίζουν τη διαδικασία καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Η ανυπομονησία είναι τεράστια για τους δυο τους καθώς θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν την οικογένειά τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Δωροθέα σώζει τον Χρήστο – Ο Ρένος ταράζει τον Στέφανο

Κορίννα Ντουλλάρτ: Αυτό είναι το ανατρεπτικό Instagram της πρωταγωνίστριας του Milky Way

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Καταζητούν την Ευγενία για δολοφονική επίθεση της Ελπίδας

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα