Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Νέλλυ βάζει τέλος στον Πάρη

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις… παντού θα έχουμε στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV.

Ήδη το Sportime σας αποκάλυψε για την Αμαλία που πέφτει στα πόδια της Μιράντας όμως δύσκολες στιγμές εξαιτίας του Σίμου θα βιώσει και ο Πάρης!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Νέλλυ βάζει τέλος στον Πάρη

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha που θα επιστρέψει από το νέο έτος και ειδικότερα στις 8 Ιανουαρίου, η Νέλλυ Μπλάνς θα βρεθεί στο επίκεντρο

η οποία και θα παίξει έναν ανατρεπτικό και άκρως σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νεαρή ηθοποιό (θα την υποδυθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου) η οποία θα εισβάλει στον Παράδεισο προκειμένου να υπογράψει τον επίλογο του Πάρη.

Ο Σίμος θα είναι αυτός που θα την προσλάβει προκειμένου να παγιδεύσει τον νεαρό άνδρα και να τον στείλει οριστικά στη φυλακή προκειμένου να βγάλει έναν μπελά από το κεφάλι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το καλοστημένο σχέδιο του, θα βάλει τη Νέλλυ να τον προσεγγίσει και έπειτα να καταγγείλει πως αποπειράθηκε να την βιάσει!

Το ακόμη πιο σοκαριστικό όμως είναι πως και η Αμαλία θα βάλει το χεράκι της στην όλη υπόθεση καθώς ο Σίμος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την πείσει να κάνει κάτι που αρχικά δεν θέλει.

Ο άνδρας την πιέζει να κάνει τη δική της αποκάλυψη στις αστυνομικές αρχές κάτι που φυσικά θα ήταν καταστροφικό για τον Πάρη Θα τα καταφέρει;

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα δέχεται την πιο ανήθικη πρόταση από γυναίκα μυστήριο

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος Μιράντα – Ντίνος – Πάει στην αγκαλιά του Φώτη

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αποκαλύπτει στη Μιράντα το μοιραίο

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος η Μάγια, την μαχαιρώνει αυτός που δεν φαντάζεστε

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα