Άρης: Οι τραυματίες Φεράρι και Παναγίδης αλλάζουν την αριστερή πλευρά

Το έχει στη μοίρα του την τρέχουσα σεζόν ο Άκης Μάντζιος να αντιμετωπίζει διπλές απουσίες παικτών είτε σε θέσεις, είτε σε πλευρές ολόκληρες. Το έζησε ο προπονητής του Άρη σε ό,τι αφορά στη θέση “10”, με τις ταυτόχρονες απουσίες των Μανού Γκαρθία και Λούκας Ρουπ επί τρεις μήνες. Το έζησε ξανά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με τις απουσίες των Φράνκο Φεράρι και Ρόναλντ Ματαρίτα, που οδήγησαν στη επιλογή λύσης ανάγκης για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ήρθε να προστεθεί τώρα κι η απουσία του Μιχάλη Παναγίδη, οπότε πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η αριστερή πλευρά της ομάδας στο

ερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (17/12), για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι δύο αριστεροί οπισθοφύλακες του ρόστερ των “κίτρινων”, Φεράρι και Ματαρίτα, ούτε σήμερα προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμοι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για την ερχόμενη αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Πλέον, όμως, στο απουσιολόγιο υπάρχει και τον όνομα του Παναγίδη, ο οποίος έφυγε τραυματίας από τον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Κι αυτός σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρακτικώς, όμως, οι απουσίες των τριών αυτών παικτών, ειδικά των Φεράρι και Παναγίδη, που ήταν οι βασικές επιλογές του Μάντζιου για το αριστερό άκρο της άμυνας και την αριστερή πτέρυγα μεσοεπιθετικά, αντίστοιχα, σημαίνει ότι θα αλλάξει όλη η πλευρά κόντρα στον ΟΦΗ. Προφανώς, ο Μάρτιν Μοντόγια θα κληθεί να καλύψει ξανά τους δύο οπισθοφύλακες που λείπουν, ενώ για τη θέση του εξτρέμ υποψηφιότητα βάζουν οι Τζόναθαν Μενέντες και Νταβίντ Κάρλσον.

Κατά τα λοιπά, ατομικά προγράμματα έκαναν στη σημερινή προπόνηση και οι Ντομαγκόι Πάβισιτς και Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος επανήλθε από την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Μανού Γκαρθία μπήκε και πάλι σε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν το πρωί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ αύριο (16/12) θα προπονηθούν στο Δασυγένειο και στη συνέχεια ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα