Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μάγια βάζει τέλος στον Χρήστο – Βλέπει τα εγκαύματα

Ο Παράδεισος των κυριών θα έχει έναν νέο πρωταγωνιστή στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Χρήστος με τον φόνο που θα διαπράξει μπαίνει στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η σειρά του Alpha συνεχίζεται καθηλωτική για δεύτερη σερί σεζόν με τα νούμερα που σημειώνει καθημερινά στην τηλεθέαση να φέρνει χαμόγελα στους ιθύνοντες του καναλιού.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μάγια καταλαβαίνει τον Χρήστο

Μπορεί ο Γιαμαλής να συνεχίζει

τις έρευνες τόσο για τον εμπρησμό στον Παράδεισο όσο και για το φόνο της Λόλας που τους έχει σοκάρει όλους, όμως τελικά η κολλητή της δολοφονημένης κοπέλας, η Μάγια, θα καταφέρει να δώσει τη λύση.

Όλα ξεκινάνε όταν η Στέλλα τηλεφωνεί στην αστυνομία για να πει την αλήθεια για Άγη και Βικτώρια. Η κοπέλα τελικά δε θα μιλήσει όμως ο Γιαμαλής αναγνωρίζει τη φωνή και σπεύδει στον Παράδεισο. Εκείνη δε παραδέχεται τίποτα. Στη συνέχεια ρωτάει την Αμαλία για το περιστατικό όμως και εκείνη κρατάει το στόμα της κλειστό.

Σε τυχαία του συνάντηση με τον Φώτη ο αστυνόμος τον ρωτάει αν έχει κάποιο έγκαυμα πάνω του καθώς θεωρείται ύποπτος τόσο για το φόνο όσο και για τον εμπρησμό.

Στο μεταξύ ο Χρήστος θα επισκεφτεί ξανά το Μπραζίλ. Εκεί η Μάγια, η οποία θυμάται ότι ήταν στο χώρο τη βραδιά που δολοφονήθηκε η Λόλα, χρησιμοποιεί νάζια για να του βγάλει το πουκάμισο. Σοκαρισμένη βλέπει τα εγκαύματα πάνω του και ψάχνει τρόπο να διαφύγει…

Δείτε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Άγης μαχαιρώνει τη Βικτώρια – Ο Φώτης εκβιάζει τη Μιράντα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τηλέμαχος και Λάζαρος βάζουν τέλος στον Παύλο

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα