Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει ο Χριστόφορος – Αυτή τον πυροβόλησε

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή θα δώσει ο Χριστόφορος, καθώς θα πυροβοληθεί, όπως θα δούμε προσεχώς στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV. Ήδη διαβάσατε στο Sportime για τον Ρένο που σοκάρει την Αμαλία με τα εγκλήματα του Σίμου.

Στη συνέχεια θα δούμε ότι όταν ο Χριστόφορος μαθαίνει από την κόρη του για το κρησφύγετο της Βικτώριας, φεύγει και πηγαίνει στο σημείο για να τη βρει και να τη μεταφέρει πίσω στη φυλακή.

Φτάνοντας εκεί, θα δει τον Σίμο να μιλάει με

τη γυναίκα και θα του ζητήσει να αποχωρήσει αμέσως. Ο νεαρός, αν και τα έχει χαμένα, θα φύγει, ενώ η Βικτώρια θα προσπαθήσει να διαφύγει.

Την ώρα που οι τηλεθεατές θα βλπέπουμε την προσπάθεια της Βικτώριας να παραμείνει ελεύθερη, θα πατήσει το σκανδάλη και θα τον πυροβολήσει!

Ο Χριστόφορος θα πέσει αιμόφυρτος κάτω και χαροπαλεύει. Θα δούμε να κυλούν ώρες και κανείς δεν ξέρει τι του έχει συμβεί αφού δεν έχουν νέα του. Η αγωνία όλων θα φτάσει στο «κόκκινο»!

Τότε θα δούμε την Αμαλία και την Μιράντα να πιέζουν τον Σίμο να τις οδηγήσει εκεί όπου κρυβόταν η Βικτώρια. Μόλις φτάσουν εκεί θα δουν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος!

Οι δύο γυναίκες σοκαρισμένες και δακρυσμένες θα καλέσουν ασθενοφόρο το οποίο και θα τον διακομίσει στο νοσοκομείο όπου και θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιράντα και Αμαλία είναι συνεχώς στο πλευρό του Χριστόφορου, όμως κάποια στιγμή η 2η θα τηλεφωνήσει στον Ντίνο καθώς έχει ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον που να μπορεί να την ακούσει.

Λίγο αργότερα οι δύο τους θα συναντηθούν. Η Αμαλία θα του ανοίξει την καρδιά της και μαζί θα ζητήσει από τον Ντίνμο να το σκάσουν μαζί και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και όλα!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα