Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου τρέχει φοβερό σερί!

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός με το Βόλο. Λίγο ράθυμος, λίγο κουρασμένος αλλά το σημαντικό είναι πως την έκανε τη δουλειά. Κέρδισε 1-0 και πάει με αβαντάζ για τη ρεβάνς.

Για τον Λουτσέσκου και την ομάδα του φυσικά και είναι στόχος το Κύπελλο. Γενικά, ο Δεκέμβριος τρέχει και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε όλα. Στο πρωτάθλημα κοντά σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και στο Κύπελλο έκανε

το πρώτο βήμα.

Σίγουρα βέβαια θα πρέπει να είναι καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια αλλά το ματς στο Βόλο ήρθε και σε λίγο περίεργο τάιμινγκ.

Πρωτάθλημα δεν υπάρχει το Σαββατοκύριακο, στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ συνεχίσει σίγουρα και είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που το έχει πετύχει έως τώρα. Δεν είναι και λίγα αυτά.

Το εντυπωσιακό είναι πως σιγά σιγά και όσο πάει η σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό σερί. Μετράει 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και 6 στα τελευταία 7 ματς. Με την ισοπαλία με την Αμπερντίν να είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν κέρδισε σε αυτό το διάστημα.

Τελευταία ήττα εκείνη με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ στις 30 Οκτωβρίου. Φαίνεται από τότε κάτι άλλαξε άμεσα και ο ΠΑΟΚ έχει μεταμορφωθεί στην καλή version που ήθελε και θέλει ο Λουτσέσκου.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα