Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος παντού

13:10 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της τελευταίας αγωνιστικής. Σίγουρα και ο Ολυμπιακός, αλλά κυρίως η ομάδα του Λουτσέσκου. Για τον απλούστατο λόγο πως είναι και πάλι στην κορυφή. Και κάπως έτσι ακόμα και η ήττα με 1-4 στην Τούμπα περνάει πίσω στις θύμησες όλων.

Ο ΠΑΟΚ το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως είναι 1ος όχι μόνο στη βαθμολογία αλλά και

σε όλα τα σημαντικά στοιχεία.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει φυσικά τους περισσότερους βαθμούς, 60.

Έχει τις περισσότερες νίκες, 19, ο Ολυμπιακός 18. Έχει τα περισσότερα γκολ, την καλύτερη επίθεση με 66 τέρματα, ο Παναθηναϊκός δεύτερος με 62.

Έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων με +45, ακολουθεί και πάλι ο Παναθηναϊκός με +41. Έχει επίσης την καλύτερη άμυνα με την ομάδα του Τερίμ με παθητικό μόλις 21 γκολ. Όλα αυτά δείχνουν, αυτό που φαίνεται και στους περισσότερους.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο σφιχτό, που θα χάσει δύσκολα στα περισσότερα ματς που έχασε, θα κερδίσει αυτά που πρέπει.

Έχει κάνει αποτελέσματα που δεν έπρεπε, αλλά σε γενικές γραμμές είναι η ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη ποδοσφαιρική και αγωνιστική.

Κάτι που δείχνει πως για να τον περάσει άλλη ομάδα θα πρέπει και να προσπαθήσει πολύ αλλά θα πρέπει και η ομάδα του Λουτσέσκου να κάνει πράγματα που έως τώρα ως μειονεκτήματα βγαίνουν σε λίγα παιχνίδια.

Είναι σημαντικό αυτό. Και ας έχει Ευρώπη με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σημαντικό επίσης πως βρίσκει πλέον γκολ και από παίκτες που δεν είναι σύνηθες όπως ο Μπάμπα. 

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα