Ο Παναθηναϊκός το έκανε θρίλερ αλλά η νίκη μετράει

Ο Παναθηναϊκός για τρία 10λεπτα έκανε επίδειξη δύναμης. Ανέβαζε και κατέβαζε τη διαφορά όποτε ήθελε, η διαφορά με την Εφές ήταν μεγάλη. Είναι μεγάλη, δηλαδή δεν το δείχνει αυτό το 83-76 που έδειξε ο πίνακας στο φινάλε.

Στην 20η αγωνιστική της Euroleague αυτό που μετράει είναι το 12-8. Να πετύχαινε ο Παναθηναϊκός

τη 2η σερί νίκη, να μην ακύρωνε τη μεγάλη νίκη στη Βαλένθια.

Η ήττα στην Μπασκόνια και ειδικά ο τρόπος που ήρθε δεν έχει ξεχαστεί. Όμως οι δύο επόμενες με Βαλένθια, Εφές, έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό να έχει πιάσει στασίδι στην 4άδα και να κοιτάει 3άδα.

Από ένα σημείο και μετά το αξίζει ο Παναθηναϊκός.

Εδώ και καιρό δείχνει μεγάλη βελτίωση. Από το 7-8 και μετά, η ομάδα του Ατάμαν είναι σε φόρμα. Εκτός των άλλων δείχνει να είναι και σε κατάσταση να παίξει παιχνίδι με οποιαδήποτε συνθήκη αγωνιστική.

Ότι και να τύχει δηλαδή φαίνεται να υπάρχουν πλέον τα plays για να αντιμετωπιστεί.

Το +21 σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο προμήνυε και κάτι πιο άνετο στο ΟΑΚΑ. Απλά στη φετινή Ευρωλίγκα λίγο αν ένα σύνολο χαλαρώσει, τότε μπορεί να γίνει η ζημιά.

Το 76-73 ήταν το καλύτερο πάντως που μπορούσε να κάνει η Εφές. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε ένα μπάσκετ με πλάνο ενώ η Εφές απλά έψαχνε ελεύθερο σουτ και τέλος.

Σπουδαίος Γκριγκόνις, κομβικός Αντετοκούνμπο, ο Γκραντ το κρίσιμο σουτ. Ναν και Σλούκας δηλαδή δεν ήταν εκείνοι που θα μνημονεύονται για τη νίκη και αυτό δείχνει πολλά. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Πολλοί από την 12άδα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Σημαντικό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα