Ο Παναθηναϊκός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνδέεται με την Αθήνα

Η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων που έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν πέρα ως πέρα επιτυχημένη ως ιδέα. Οχι επειδή έγινε μια απλή παρουσίαση. Αλλά για το μέρος που επελέγη. Κάτω από την Ακρόπολη, το ιστορικό μνημείο που χαρακτηρίζει την Αθήνα. Είναι το σύμβολο της πρωτεύουσας και του

πολιτισμού.

Δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό μέρος για την Αθήνα. Οταν ένας τουρίστας έρχεται στην πρωτεύουσα ξέρει καλά ότι θα πρέπει να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Οταν θες να περιγράψεις την πόλη η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό σου είναι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας. Αυτή η υπέροχη τοποθεσία που σε πολλούς από εμάς φαίνεται κάτι το συνηθισμένο. Ειδικά όσοι έχουμε γεννηθεί ή μεγαλώσει εκεί γύρω… Προσωπικά, Δημοτικό και Γυμνάσιο/Λύκειο τα έβγαλα στην Πλάκα. Από το παράθυρο της τάξης μου έβλεπα τον Παρθενώνα. Από το μπαλκόνι του σπιτιού μου, είχα πάντα την ίδια θέα.

Ομως η Αθήνα είναι και η πόλη του Παναθηναϊκού. Το λέει το όνομα. Το λέει και η ιστορία. Ολα το λένε…

Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9) ήταν κάτι ουσιώδες και εκπληκτικό μαζί. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (δεν είναι τυχαία τα κεφαλαία γράμματα) αξιοποίησε την ιστορική του προέλευση. Συνδέθηκε με την Αθήνα, με τα ιστορικά μνημεία, με τον πολιτισμό της. Είναι η ομάδα της Αθήνας.

Παναθηναϊκός – Αθήνα

Βεβαίως όποιον κι αν ρωτήσεις ποιά είναι η έδρα του Παναθηναϊκού θα σου πει ξεκάθαρα ότι είναι η πρωτεύουσα της χώρας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, έτσι απλά. Μέχρι τώρα οι 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης δεν είχαν καταφέρει να συνδεθούν με την πόλη τους. Να αξιοποιήσουν την δυναμική που έχει από την ιστορική της κληρονομιά.

Να περάσουν προς τα έξω ότι αυτή η υπέροχη πόλη, με την λαμπρή ιστορία, με ένα μνημείο παγκόσμιου πολιτισμού διαθέτει και μια μεγάλη ομάδα μπάσκετ που έχει κατακτήσει 6 ευρωπαϊκά.

Ηταν λάθος που δεν το είχαν κάνει… Και σίγουρα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που το έκαναν τώρα, έστω και το 2019.

Ο Παναθηναϊκός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνδέεται με την ιστορία, με την κληρονομιά, με το… φως του πολιτισμού, με όσα πρεσβεύει η Αθήνα. Μια από τις πιο ιστορικές πόλεις παγκοσμίως.

Και όποιος το σκέφτηκε έκανε την πιο εύστοχη σκέψη των τελευταίων ετών.

Διαβάστε όλα τα μπλογκ του συντάκτη εδω

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο Παναθηναϊκός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνδέεται με την Αθήνα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα