Καλλιτέχνες σε Καλλίδη: Του την έπεσαν λόγω ομοφυλοφιλίας

Δεν… έκατσε καλά η δήλωση του Πάνου Καλλίδη για την ομοφυλοφιλία και υπήρξε απάντηση από τους καλλιτέχνες σε Καλλίδη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε:

«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό».

Κάτι το οποίο όμως έφερε την αντίδραση αρκετών καλλιτεχνών στα social media.

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία

δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα»!

Από την πλευρά της η Αθηνά Οικονομάκου, σχολίασε: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κι όμως, αυτή είναι η φωνή του Sin Boy χωρίς autotune!

Θέση πήρε και ο Νίκος Μουτσινάς: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω! Ρε Πάνο;; Γιατί ρε Πάνο;; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν «αρρώστια» και μακριά από εμάς ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία σου τραγούδια ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

Παράλληλα, η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε γράφοντας: «Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει «παιδί κάποιου». Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως.

Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα!».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Καλλιτέχνες σε Καλλίδη: Του την έπεσαν λόγω ομοφυλοφιλίας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα