Ο Παναθηναϊκός χάνει το μεγάλο του ταλέντο

Δεν ξέρει να αξιοποιεί τα μεγάλα του ταλέντα ο Παναθηναϊκός και το δείχνει διαρκώς. Έχουν μεγάλο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι οι «πράσινοι».

Μέχρι και πριν μία διετία πολλοί εντός του κλαμπ θεωρούσαν πως ήταν το Νο1 project στην ακαδημία. Συμφωνούσαν και αρκετοί από την πιάτσα. Ήταν εμφανές πως έχει στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Μάλιστα για να τον «ψήσουν» να υπογράψει το (πρώτο) συμβόλαιο, οι «πράσινοι»

του είχαν τάξει προετοιμασία και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Μόνο που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διαχρονικά αγνοούσε τα πιτσιρίκια από την ακαδημία.

Και φθάσαμε τώρα 4 μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του και ο Δημήτρης Καλοσκάμης είναι εκτός κάδρου στον Παναθηναϊκό Β’ και δίχως φανέλα βασικού στην Εθνική Νέων.

Ποιος χάνει από αυτό; Όλες οι πλευρές φυσικά. Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να τον βάλει στον πάγο και να του στείλει μήνυμα από τη στιγμή που εκείνος δεν ανανεώνει. Αντίστοιχα προβλήματα έχει και με άλλους μικρούς από την αρχή της σεζόν.

Και όλο αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που φως στον ορίζοντα δεν βλέπουν. Ο Παναθηναϊκός έχει πάψει εδώ και χρόνια να δίνει ευκαιρίες. Επί Γιοβάνοβιτς έκλεισαν όλες οι πόρτες προς τους μικρούς και ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί τώρα να πάει σε πειράματα όταν όλος ο οργανισμός ζει και αναπνέει για το πρωτάθλημα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα