Ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη που να «δέρνει»

Μπασκετικό ξύλο. Έννοια που ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στην ατζέντα του και τη λανσάρει πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αυτό λείπει από την ομάδα του, αυτό είναι που πρέπει να βρει στην αγορά. Άμεσα. Λείπει παίκτης στη Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε εκτενή αναφορά στο πως κινείται ο Ολυμπιακός στην αγορά. Αν ψάχνει

παίκτη, αν πρέπει να πάρει παίκτη και τι είδους. Έριξε τις μπηχτές του, είπε πως οι πρόεδροι δεν του χαλάνε χατίρι και γενικώς είχε όρεξη να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Τι μπορούμε να καταλάβουμε από όσα είπε, τώρα, είναι το θέμα. Υπάρχει μία ατάκα κλειδί μέσα σε όλα. «Αν μπορούμε να πάρουμε έναν παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει στο ροτέισον μέχρι να επιστρέψουν όλοι, θα το κάνουμε». Η περιφέρεια του Ολυμπιακού έχει ποιοτικό θέμα. Από τη στιγμή που πιστεύει πως ο ΜακΚίσικ θα το λύσει αυτό ή τέλος πάντων πως η ομάδα θα βελτιωθεί δεν θα εστιάσει εκεί ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά.

Το θέμα είναι στη ρακέτα, στη front line. Ο Παπανικολάου «γράφει» μεροκάματα ως τεσσάρι. Διότι, ο Λουκ Σίκμα είναι ακόμα απών. Το βασικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό αυτό είναι. Ο Αμερικανός πρώην παίκτη της Άλμπα. Μια αποτυχημένη επιλογή που δεν χρειάζεται να παίξει για να κριθεί. Ποιοτική λύση δεν είναι, σκόρερ δεν είναι, «κορμί» για να αντέχει τους κραδασμούς δεν είναι. Βασικά, τίποτε από όσα έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός δεν είναι. Επιπρόσθετα, και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε είμαστε αυστηροί μαζί του, απέτυχε στο βασικό που ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ποιο ήταν αυτό; Έναν παίκτη που να μπει στη λογική της ομάδας άμεσα. Έναν παίκτη που θα μπορεί να είναι παρών στην προετοιμασία και να δώσει βοήθειες στο ξεκίνημα. Φευ! Δεν συνέβη. Ο Ολυμπιακός τραβάει κουπί και όταν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Σίκμα θα έχει χάσει τη… σειρά του. Γι’ αυτό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας ψάχνουν «τεσσάρι» που να μπορεί να… δέρνει. Έναν παίκτη που να μαρκάρει, να έχει μια ευχέρεια να παίξει και στο «5». Διότι, η σεζόν με δύο ψηλούς δεν βγαίνει. Τώρα, αν έχει στο ρεπορτόριό του και το σκοράρισμα (δύσκολα όλα αυτά μαζί), ακόμα καλύτερα.

Τι παίκτη ψάχνει ο Ολυμπιακός;

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα