Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει μια απόφαση για Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο (22/2) τη φετινή του ευρωπαϊκή ύπαρξη με τη Φερεντσβάρος στο Europa Conference League. Δύσκολο task για τον Μεντιλίμπαρ που ως νιόφερτος έως τώρα έχει φέρει νέο αέρα στην ομάδα και τον κόσμο.

Αρκετοί παίκτες με το Βάσκο προπονητή φαίνονται έτοιμοι να κάνουν το step up. Όχι να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά σίγουρα να εμφανίσουν μια καλύτερη εικόνα στον Ολυμπιακό.

Ο

Ντάνιελ Ποντένσε είναι σίγουρα ξεχωριστό κεφάλαιο. Ο δανεισμός του από τη Γουλβς προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι ταρακούνησε το μάρκετ.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει μια σημαντική και ηχηρή κίνηση. Μέσα στο γήπεδο, οι αλλαγές προπονητών, τα πάνω κάτω στα αποτελέσματα, η διαφορά στη βαθμολογία πριν την Τούμπα, επηρέασαν τον Πορτογάλο.

Ο Ποντένσε ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό και ήρθε. Το ζήτημα είναι αν θα μείνει. Με τον ΟΦΗ έπαιξε για ένα 45λεπτο, με τη Φερενστβάρος μπήκε στο 73’, με τον ΠΑΟΚ ήταν βασικός.

Και στα τρία φάνηκε να είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι με Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ.

Ο Μεντιλίμπαρ να τον μεταμόρφωσε μέσα σε λίγες ημέρες είναι λίγο ουτοπικό. Ο Ποντένσε απλά φαίνεται να βρίσκει πλέον το περιβάλλον που θέλει και ο ίδιος μέσα στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός το ζήτημα είναι τι θα κάνει. Θα τον κρατήσει με τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων που υπάρχει; Για τον Ποντένσε είναι λίγα ή πολλά; Μόνο ο παίκτης με την απόδοσή του μπορεί να δώσει τις απαντήσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα