Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο πιο ικανός/τυχερός προπονητής στον κόσμο

15:03 21/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει καταπληκτικά πράγματα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Παραμένει αήττητος, κερδίζει την Μπάγερν και όπως διαφαίνεται θα είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος στο φινάλε της Bundesliga. Για τους φίλους της Μπάγερ υπομονή έως τότε...

Υπομονή και άγχος βέβαια, καθώς το Λεβερκούζεν μπορεί να γιορτάσει τίτλο και τη νέα σεζόν να έχει άλλον επαγγελματία στον πάγκο και όχι τον πρωτομάστορα της επιτυχίας. Ο Τσάμπι Αλόνσο

από την πρώτη στιγμή έχει δείξει ότι ο τρόπος έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι ενδιαφέρον για τις μεγάλες ομάδες.

Καιρό, τώρα, το όνομά του έχει συνδεθεί με κορυφαία κλαμπ του εξωτερικού μα κυρίως με τις ομάδες με τις οποίες έχει δουλέψει ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, φημολογείται ότι στο συμβόλαιό του με την Μπάγερ έχει προβλέψει να συμφωνήσει μία ρήτρα που θα κάνει ευκολότερη την ενδεχόμενη μετακίνησή του σε μία από τις Μπάγερν, Ρεάλ και Λίβερπουλ λόγω ευνοϊκότερων συνθηκών.

Δείτε, τώρα, τι έχει συμβεί: Παίζει ο Αλόνσο για την Λίβερπουλ και ο Κλοπ αποχαιρετά τους Κόκκινους το καλοκαίρι κατόπιν δικής του απόφασης. Παίζει ο Αλόνσο για την Μπάγερν, λαμβάνεται η απόφαση από κοινού Βαυαρούν - Τούχελ να αποχωρήσει ο Γερμανός τεχνικός το καλοκαίρι. Δύο στα δύο δηλαδή.

Η μόνη που... ξέφυγε από τον Αλόνσο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που πάει καρφί για το πρωτάθλημα, έκανε νέο συμβόλαιο με τον Κάρλο Αντσελότι και όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά πόσο ξενερωμένος είναι ο Βινίσιους που η Ρεάλ θα πάρει τον Εμπαπέ;

Ο Τσάβι Σίμονς θεωρήθηκε χαμένο ταλέντο και τώρα πάει να πάρει τη μεγαλύτερη προαγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα