Ο Ολυμπιακός γιατί πήρε τελικά τον Βέζο

08:57 2/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός τελικά έκανε 8 μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ολογράφως, οκτώ. Είναι μεγάλο το νούμερο που δείχνει δύο πράγματα. Τις μεγάλες ελλείψεις στο ρόστερ, γιατί για αυτό γίνονται οι μεταγραφές και τον εξαιρετικά κακό σχεδιασμό που έχει κάνει το κλαμπ έως τώρα.
Θα πρέπει να ψάξει αρκετά κάποιος για να βρει άλλη ομάδα που να έχει κάνει 8 μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Ζέλσον Μαρτίνς

(μεταγραφή από τη Μονακό), Τσικίνιο (μεταγραφή από την Μπενφίκα), Νταβίντ Κάρμο (δανεικός από την Πόρτο), Φραν Ναβάρο (δανεικός από την Πόρτο), Αντρέ Όρτα (δανεικός από την Μπράγκα), Νέλσον Άμπι (μεταγραφή από τη Ρέντινγκ), Ρούμπεν Βέζο (μεταγραφή από τη Λεβάντε), Ζοβάνε Καμπράλ (δανεικός από την Σπόρτινγκ).

Από τους 8 δηλαδή οι 4 είναι δανεικοί και θα πρέπει να συζητηθεί εκ νέου η συμφωνία με τις ομάδες τους και τους ίδιους και αν θα μείνουν μια και δεν υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Οψιόν υπάρχει, υποχρεωτική δεν είναι.

Ο Ολυμπιακός έκανε και το άλλο εντυπωσιακό, ανακοινώνοντας κυριολεκτικά στο τέλος τους Καμπράλ και Βέζο. Ο πρώτος έρχεται υποτίθεται για να σκαντζάρει τον Μπιέλ, που ποτέ δεν ήταν εξτρέμ ο άνθρωπος.

Ο Βέζο τελικά γιατί έρχεται αφού δεν έφυγε άλλος στόπερ; Ο Καρβαλιάλ τώρα θα έχει 6 (Ρέτσος, Ντόι, Μπιανκόν, Αμπέι, Κάρμο οι υπόλοιποι) εκ των οποίων οι τρεις ήρθαν τον Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα ήταν έτοιμος να φέρει τον Γκαστόν Ερνάντες αλλά στο και πέντε χάλασε η μεταγραφή.

Γιατί Βέζο; Η λογική λέει πως το ντιλ πήγε αρκετά πιο χαμηλά σε λεφτά σε σχέση με τον Ερνάντες και είναι πορτογάλος, επομένως τον ξέρει καλύτερα ο Καρβαλιάλ. Και ας έπαιζε στη Λεβάντε και όχι στην Πορτογαλία,.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα