F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

07:08 2/2/2024 - Πηγή: Sportime

F1  Χάμιλτον στη Ferrari: Ο νέος χορηγός της κόκκινης ομάδας δημοσίευσε μια εικόνα στις 30 Ιανουαρίου, η οποία, όπως είδαμε σήμερα, μπορεί να επιβεβαιώσει την άφιξη του Άγγλου στο Μαρανέλο.

Peroni-Ferrari: μια νέα συνεργασία ξεκινά

Η Peroni Nastro Azzurro 0,0% ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη μιας νέας

εμπορικής συνεργασίας με τη Scuderia Ferrari , όντας ο νέος χορηγός της Ferrari και ταυτόχρονα παρουσιάζοντας το λανσάρισμα μιας περιορισμένης έκδοσης εν αναμονή του επόμενου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, θα παραχθούν 2024 φιάλες «Tifosi Nastro Azzurro 0.0%», καθεμία από τις οποίες θα αριθμηθεί από τον αριθμό 1 έως το 2024.

F1  Χάμιλτον στη Ferrari:  Προϊόντα που θα διανέμονται επιλεκτικά σε Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Σιγκαπούρη, Ρουμανία και Αυστραλία. Εκτός από την τελετή παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, ο Peroni δημοσίευσε επίσης μια εικόνα στις 30 Ιανουαρίου με ένα από τα μπουκάλια του ανάμεσα σε διάφορα εμπορεύματα της Prancing Horse, όπως καπάκια, μπουκάλια νερού, μπρελόκ και σακίδια.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςΤο «μυστήριο» του αυτοκινήτου-παιχνίδι

F1  Χάμιλτον στη Ferrari: Μεταξύ αυτών και το μοντέλο μιας Ferrari που χρονολογείται από την αυγή του πρωταθλήματος της Formula 1. Αρχικά δεν φαινόταν κάτι ιδιαίτερα περίεργο, τουλάχιστον μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, την ημέρα που έσκασαν τα νέα της ημέρας στο πιθανό πέρασμα του Lewis Hamilton στη Ferrari το 2025 .

Αναλύοντας λεπτομερώς το αυτοκίνητο-παιχνίδι, μάλιστα, δείχνει το #44, ίδιο με τον Βρετανό οδηγό . Θα μπορούσε να είναι ένα περαιτέρω «κωδικοποιημένο» μήνυμα για το πραγματικό κλείσιμο των διαπραγματεύσεων για να φέρει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μαρανέλο; Ένα ερώτημα που θα έχει απάντηση μόνο τις επόμενες ώρες, ακόμα κι αν το ‘spin the bottle’ δημιουργεί κάτι παραπάνω από μια απλή υποψία.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1Συνέντευξη: Η Cristina Gutiérrez κερδίζει το Dakar στο ChallengerF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα