Ο Ολυμπιακός εκεί είχε το θέμα με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός περιμένει όπως και ο Παναθηναϊκός τι θα γίνει με το ντέρμπι που διακόπηκε στο χειρότερο αγωνιστικά σημείο για τους γηπεδούχους. Το Sportime έβγαλε αποκλειστικά το φύλλο αγώνα και οι πιθανότητες λένε πως μάλλον το παιχνίδι θα συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε.

Αν όντως συμβεί αυτό, τότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να διαβάσει και λίγο καλύτερα το ντέρμπι.

Σύμφωνοι, οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές όταν, όποτε και αν γίνει το ματς. Αν δηλαδή συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο, οφείλει να δει τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχε χάσει τη μάχη από τον Γιοβάνοβιτς.

Το πιο σημαντικό που φάνηκε στο όριο του προβληματισμού ήταν πως ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε την αριστερή του πλευρά. Και υπήρχαν όλα τα φόντα και οι συνθήκες για να το κάνει.

Ο Μπερνάρ που έπαιζε δεξιά, έκανε κινήσεις κυρίως στον άξονα και ο Παναθηναϊκός με αυτόν είχε 4 χαφ (Τσέριν, Πέρεθ, Τζούρισιτς οι άλλοι τρεις).

Κάτι που σημαίνει πως είχαν πολλά ζητήματα χώρου οι Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά.

Από αυτά κάτι κερδίζει και κάτι χάνει μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός κέρδιζε χώρο στην αριστερή του πλευρά. Ορτέγκα και Φορτούνης δηλαδή. Δεν αξιοποιήθηκαν όμως στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας τους που κυρίως έπαιζε δεξιά με Ροντινέι και Ποντένσε.

Συν κάποια αμυντικά ζητήματα που έβγαλε ο Ορτέγκα, το 50λεπτο που παίχτηκε στο ντέρμπι δεν ήταν και το καλύτερο για τον Αργεντίνο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα