Aγγλία: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι «σερβιτόροι»! (video)

Ο Βέλγος «μαέστρος» της Μάντσεστερ Σίτι, «σέρβιρε» τα πιο πολλά γκολ πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ, καταγράφοντας 16 ασίστ, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τον έχει βγάλει νοκ – άουτ.

Έτσι, δύο άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν πλέον την πρωτοκαθεδρία στην περίοδο που διανύουμε, όσον αφορά τις τελικές πάσες.

Πρόκειται για τον Πέδρο Νέτο της Γουλβς και τον Κίραν Τρίπιερ της Νιούκαστλ, που είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα, με

6 ασίστ έκαστος.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός της Γουλβς, διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά με τη φανέλα των «λύκων». Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι όλη τη σεζόν, κατέγραψε μόλις μία ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη ισοφαρίσει την καλύτερη σχετική επίδοση της καριέρας του σε μία χρονιά, τις 6 τελικές πάσες της περιόδου 2020-21!

Ο Νέτο, έχει «σερβίρει» φέτος 3 γκολ για τον Χουάνγκ Χι Τσαν, 2 για τον Κούνια (το δεύτερο στο πιο πρόσφατο ματς, το 2-1 μέσα στην έδρα της Μπόρνμουθ) και ένα για τον Κάλαϊτζιτς. Σε ένα ματς μοίρασε δύο ασίστ (κόντρα στην Κρ. Πάλας στις 3/9), ενώ σε άλλα τέσσερα ματς έδωσε από μία.

Ο έτερος «βασιλιάς» των ασίστ ως τώρα στη σεζόν, είναι ο Κίραν Τρίπιερ της Νιούκαστλ.

Ο διεθνής μπακ, με τις 6 που έχει «μοιράσει» ως τώρα στο πρωτάθλημα, θέλει μόλις μία ακόμα για να ισοφαρίσει την καλύτερή του επίδοση σε μία σεζόν, δηλαδή τις 7 που έδωσε όλη την περσινή χρονιά

Ο 33χρονος, άργησε να…πάρει μπρος στον τομέα των ασίστ, μια και δε μοίρασε ούτε μία τις πέντε πρώτες αγωνιστικες, ωστόσο πλέον έχει δώσει ασίστ σε τέσσερις σερί αγώνες.

Ξεκίνησε με τρεις στις 24 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και συνέχισε με τελικές πάσες κόντρα σε Μπέρνλι, Γουέστ Χαμ και το τελευταίο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Μάλιστα, από τις τελικές του πάσες, έχουν ωφεληθεί έξι διαφορετικοί παίκτες και συγκεκριμένα οι Μπερν, Μπότμαν, Γουίλσον, Αλμιρόν, Ίσακ και Μέρφι!

Με δεδομένο ότι η Γουλβς υποδέχεται τη Νιούκαστλ την επόμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στς 28 Οκτωβρίου, οι δύο άμυνες σίγουρα πρέπει να έχουν το νου τους στους καλύτερους δημιουργούς της χρονιάς!

Δείτε τις ασίστ των δύο παικτών στο video του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα