Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι ο τερματοφύλακας που θα ζήλευε κάθε ομάδα

Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ένας τερματοφύλακας για τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος που τον έχει (ακόμα) στις τάξεις του.

Μια ομάδα μπορεί να ονειρεύεται πρωταθλητισμό, όταν έχει έναν ταλαντούχο και ικανό τερματοφύλακα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε τη σεζόν κάπως χλιαρά, αλλά σιγά-σιγά δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Τον βοηθάει το γεγονός ότι βρίσκεται στους ομίλους του Conference League. αλλά και το γεγονός ότι κάτω απ’τα δοκάρια του διαθέτει ένα

τεφαρίκι.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ενσαρκώνει το πακέτο ενός τερματοφύλακα που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της. Ουσιαστικά, ο 23χρονος Κροάτης κινείται στους τρεις βασικούς άξονες που πρέπει να ακολουθεί ένας πορτιέρε για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Τρεις παράγοντες που μπορούν ακόμα και να μακιγιάρουν τις αμυντικές αδυναμίες. Ακόμα ο Εκόνγκ, δεν…

Ντόμινικ Κοτάρσκι: Το ξεπέταγμα και οι μεταγραφικές σειρήνες από… Γενάρη

Ο Κοτάρσκι λοιπόν έχει μια εξαιρετική σχέση με την μπάλα στα πόδια. Σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν… τρέμει το φιλοκάρδι του κάθε φορά που οι αμυντικοί του γυρίζουν τη μπάλα.

Αντιθέτως, την κρατάει, βλέπει γήπεδο και χτίζει σωστά την επίθεση για την ομάδα του.

Δεύτερον, είναι αποτελεσματικός στις εξόδους. Κομμάτι στο οποίο ο Πασχαλάκης ή ο Αθανασιάδης πχ έχουν θέμα.

Τέλος, κεφάλαιο ρεφλέξ. Ο μετρ της Stoiximan Super League είναι ο Πασχαλάκης στον τομέα αυτόν, αλλά και ο Κοτάρσκι δεν πάει πίσω. Το απέδειξε άλλωστε και κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ματς που είδαμε γιατί παίζει ο Τόμας βασικός και όχι ο Σαμάτα.

Το ξεπέταγμά του είναι πρωτοφανές. Από τις 14 συμμετοχές του, πρώτος σε συμμετοχές στον ΠΑΟΚ φέτος, ο Κροάτης μετρά 7 clean sheets.

Συγκλονιστικός αριθμός, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι σε 41 εμφανίσεις είχε 18.

Απολύτως λογική λοιπόν η διάθεση της Μπάγερν Μονάχου να τον εντάξει στο δυναμικό της, έστω και για δεύτερο τερματοφύλακα. Ο μικρός… μεγαλώνει παιχνίδι με παιχνίδι και από τώρα υπάρχει η βεβαιότητα ότι τον Ιανουάριο θα ηχήσουν οι μεταγραφικές σειρήνες για πάρτη του.

Το ερώτημα είναι διττό. Πόσο τον κοστολογεί ο ΠΑΟΚ και πότε θα φύγει ο Κροάτης. Χειμώνα ή καλοκαίρι; Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα