Ο Μεντιλίμπαρ δεν καταλαβαίνει γιατί ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε μπάλα με τέτοιο υλικό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κάνει την ιδανική αρχή στον πάγκο του Ολυμπιακού με νίκες κόντρα σε Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ.

O Oλυμπιακός πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους Θεσσαλονικείς.

Απίθανος ο Βάσκος, ο οποίος έχει μεταδώσει σοβαρότητα στο παιχνίδι των Πειραιωτών, έχει περιορίσει σημαντικά τα ατομικά λάθη και με εξάρσεις βασικών παικτών δικαιώνεται.

Βέβαια, απορεί ακόμα και ο ίδιος γιατί ο Ολυμπιακός

δεν έπαιζε μπάλα στο προηγούμενο διάστημα. Γενικώς είναι να απορεί κανείς πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε τέτοιο υλικό στα χέρια του και αντί να παίζει ποδόσφαιρο έκανε μάθημα αλχημείας στη Stoiximan Super League.

Ο Μεντιλίμπαρ δήλωσε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα

«Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένο, αλλά βάλαμε το γκολ και αναγκάστηκαν να βγουν. Έπαιξαν ψηλά και το εκμεταλλευτήκαμε, βρήκαμε άλλα δύο γκολ.
Δεν ξέρω τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό πριν, θέλω να παίζουμε επιθετικά. Δεν έχει σημασία μόνο η επίθεση, πρέπει ακόμα και αν είσαι στο μισό του αντιπάλου να αμύνεσαι αποτελεσματικά. Αν το πετύχεις, έχεις αποτελέσματα όπως αυτό.
Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων, είναι κουραστικό για τους παίκτες αλλά έτσι είναι».

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα