Ο Καρντόσο η Prince Oliver και η όγδοη εντολή του στιλ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ και το από το πέρασμά του από την Ελλάδα, το οποίο κράτησε μόλις τέσσερα επίσημα ματς και περίπου ένα δίμηνο μόνο ο ίδιος ωφελήθηκε. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι ήρθε, έμαθε τι σημαίνει Prince Oliver και καλό στιλ και αποχώρησε.

Ο

Πορτογάλος τεχνικός προπονητικά δεν έδωσε τίποτα στην Ένωση και γι’ αυτό άλλωστε, ο «Τίγρης» τον πακετάρισε και τον έστειλε πίσω στην Πορτογαλία, αλλά στιλιστικά ο Καρντόσο αναβαθμίστηκε. Πως συνέβη αυτό;

Ο Καρντόσο ήταν ο πρώτος από το τιμ της ΑΕΚ που πήρε το νέο κοστούμι της χορηγίας της PRINCE OLIVER στην ΑΕΚ. Και φυσικά, το έβαλε στην θήκη και το παίρνει μαζί του στην Πορτογαλία για να ζηλεύουν οι φίλοι του στην Τρόφα, το προάστιο του Πόρτο από όπου κατάγεται. Γιατί όπως και να του κάνουμε, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων της ΑΕΚ, το κοστούμι της PRINCE OLIVER είναι το καλύτερο, τελεία – παύλα και αλλαγή παραγράφου.

Δεύτερον, ο Καρντόσο κατά την παρουσία του στο show room της PRINCE OLIVER, έμαθε από τους στιλίστες της, τον δεκάλογο του καλού στιλ. Και η όγδοη εντολή του καλού στιλ, λέει ποτέ δεν κουμπώνεις το κάτω κουμπί στο σακάκι. Το έκαναν ο Σον Κόνερι και ο Ρότζερ Μουρ στο Τζέιμς Μποντ και τους άλλαξαν, γιατί με το στιλ δεν παίζεις ποτέ.

Αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον Καρντόσο. Ήρθε, απέτυχε, μπορεί να έμαθε από τα λάθη του, δεν το ξέρουμε, θα το δούμε στην επόμενη δουλειά του. Σίγουρα, όμως, έμαθε να ντύνεται. Έμαθε πως ένας άνδρας πρέπει να φορά το κοστούμι του. Και για τον προπονητή το κοστούμι είναι στολή εργασίας την ώρα του αγώνα. Γιατί εκεί εκπροσωπεί έναν μεγάλο αθλητικό οργανισμό και γι’ αυτό πρέπει να το φορά. Και όταν είσαι προπονητής της ΑΕΚ, πρέπει να φοράς το καλύτερο. Γι’ αυτό και στον Καρντόσο δόθηκε το καλύτερο, αυτό της PRINCE OLIVER, που είναι η επιτομή του στιλ. Η φόρμα είναι για την προπόνηση.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ο Καρντόσο η Prince Oliver και η όγδοη εντολή του στιλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα