Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης κάνει χρήση ναρκωτικών – Τέλος Δημήτρης – Δανάη λόγω της Μαρίας;

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Με μεγάλη ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια της σειράς, Ο γιατρός, που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha.

Η σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και «σαρώνει» στην τηλεθέαση δείχνοντας πως αποτελεί μέχρι τώρα ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης κάνει χρήση ναρκωτικών – Τέλος Δημήτρης – Δανάη λόγω της Μαρίας;

Η Σοφία μιλάει για το παρελθόν στον Ανδρέα και τη σχέση που είχανε, με τον ίδιο να προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα

πως ήταν κάποτε μαζί.

Την ίδια στιγμή, συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός, καθώς ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, με τον θάλαμο να έχει μετατραπεί σε επειγόντων περιστατικών.

Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και χαρακτηριστικό είναι πως ο καθένας αναγκάζεται να αναλάβει δύο και τρεις τραυματίες. Ωστόσο, ο Μιχάλης μετά τη βραδιά του με την Κατερίνα αδυνατεί να συνέλθει και για να το καταφέρει αυτό παίρνει ναρκωτικά πιστεύοντας πως θα νιώσει καλύτερα.

Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του.

Τέλος ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Διατάζει το τέλος του Στέφανου δίνοντας εντολή δολοφονίας

Ο Γιατρός: Τέλος ο Μιχάλης-Βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής!

Ανατριχιάζουν τα λόγια Κοκλώνη για τον Βασίλη Καρρά

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα