Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει το αβαντάζ

Φεντερίκο Μακέντα: Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καρπωθεί τα προσδοκώμενα κατά την εφετινή σεζόν.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο, το «τριφύλλι» των ειδικών συνθηκών αποκόμισε πολλά από την παρουσία του Ιταλού φορ, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος αλλά είχε καλή σχέση με τα δίχτυα, τουλάχιστον στον α’ γύρο.

Η χρηματιστηριακή αξία του Φεντερίκο Μακέντα

ανέβηκε πολύ και δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι υπήρξε πρόταση από αραβική ομάδα που απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Την εφετινή σεζόν, η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος Ιταλός δεν έχει προσφέρει πολλά, εξαιτίας βεβαίως και των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Η επιστροφή του έγινε στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα, ενώ βασικός άρχισε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στο «Κ. Δαβουρλής», ο Μακέντα έπαιξε για 79 λεπτά και είχε συμβολή στο δεύτερο γκολ (πήρε την κεφαλιά που… ώθησε τον Παναγιώτη Μωραΐτη στο αυτογκόλ), προτού δώσει τη θέση του στον νεαρό Χρήστο Σέχου.

Το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς εν συγκρίσει με εκείνα απέναντι σε ΑΕΛ και Παναχαϊκή.

Πιθανώς ο Αργύρης Καμπετσής να έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, απόρροια του χρόνου συμμετοχής που πήρε στα τελευταία παιχνίδια, όμως είθισται σε τέτοιου είδους μονομαχίες να πορεύεσαι με το «βαρύ πυροβολικό» σου.

Ο Ιταλός φορ θέλει να παίξει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αν του δοθεί η ευκαιρία να σημειώσει το πρώτο του γκολ σε ροή αγώνα (έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι, απέναντι σε Λαμία και ΟΦΗ).

Υπενθυμίζεται ότι στο αντίστοιχο περυσινό ματς της Τούμπας, ο Δώνης είχε παρατάξει τον Παναθηναϊκό με Μακέντα-Καμπετσή, όμως αυτό το σενάριο φαντάζει πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει το αβαντάζ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα