Ο Δημήτρης Νατσιός παρέδωσε μαθήματα πολιτικής αντιπαράθεσης στον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη (vids)

Ο Δημήτρης Νατσιός παρέδωσε μαθήματα πραγματικής πολιτικής αντιπαράθεσης στην εκπομπή Πρωινή ζώνη στο Action 24. Οι τοποθετήσεις του σε όσα κατηγορεί ο Κυριάκος Βελόπουλος τη ΝΙΚΗ αποδεικνύουν πως έχουν ανοιχτεί νέοι ορίζοντες λεκτικής επικοινωνίας και αντιπαράθεσης στην πολιτική.

«Ας μας κατηγορεί όσο θέλει. Ευεργέτης μας είναι. Εμείς οι Χριστιανοί ξέρουμε πως ο Θεός έχει τη δική του γνώμη και ξέρει ποιοι είμαστε», είπε ο Δημήτρης Νατσιός για τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Σπάνια θα δούμε κάποιον να απαντάει έτσι σε κάποιον που το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει «πόλεμο» χωρίς σταματημό. Διότι, ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης αναφέρεται στα μέλη της Νίκης ως «δήθεν» Χριστιανούς, μεταξύ πολλών άλλων.

Ο πρόεδρος του πατριωτικού κινήματος έχει βαλθεί όμως να δικαιώσει τη Δόμνα Μιχαηλίδου που μην γνωρίζοντας πως να χειριστεί το θέμα των σχολικών βιβλίων είχε πει πως είναι καλύτερα που είναι εκτός τάξεων. Πράγματι, ο Δημήτρης Νατσιός τοποθετείται… παραδίδοντας μαθήματα.

Η κουβέντα δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο Δημήτρης Νατσιός σχολίασε με τον τρόπο του και όσα ακούγονται για τη συμφωνία που έχουν… κάτω από τραπέζι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Βελόπουλος «για δικά του θέματα», με αντάλλαγμα η Ελληνική Λύση να αποτελεί δεκανίκι της Κυβέρνησης. Το κωμικό σε όλο αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ελληνική Λύση προ μηνών χαρακτήριζε σαν δεκανίκι τη Νίκη, αλλά όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης τον Κυριάκο Βελόπουλο βλέπουν να κάνει… πλάτες.

Όσα είπε ο Δημήτρης Νατσιός για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Ο Δημήτρης Νατσιός ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Κασσελάκη αν τον ενοχλεί και το γεγονός πως προβάλλει τον σύντροφό του. Για μία ακόμα φορά αποτίναξε τον αναχρονιστικό μανδύα που θέλουν να φορέσουν στη Νίκη, μιλώντας για την ελευθερία του ανθρώπου αλλά και το δικαίωμα να διαφωνεί κάποιος με τις επιλογές του.

Η τοποθέτηση για τον Στέφανο ΚασσελάκηΤι είπε ο Δημήτρης Νατσιός για τις επερχόμενες εκλογές

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα