Ο Άρης ζήτησε πιο πολλά από την ΑΕΚ – Τον Οντουμπάτζο ποιος θα τον πάρει

Ο Άρης εμφανίστηκε πιο πιστός στο ραντεβού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Δεν πήρε κάποιο προβάδισμα από τη συνάντηση των δύο στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά στο τέλος της ημέρας, μπορεί και να το άξιζε περισσότερο. Ο Μάντζιος παρουσίασε ένα σύνολο που ήξερε τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως κατέβασε τους ίδιους 11 του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Και εκεί που θα περίμενε κάποιος, αυτοί οι 11 κάπου να σκάσουν, εκείνοι συνέχιζαν αγέρωχοι.

Όχι μόνο όσον αφορά τις φυσικές τους δυνάμεις αλλά και την τακτική τους παρουσία και προσήλωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο (απίστευτα κοντά οι γραμμές). Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και η ΑΕΚ. Η ομάδα του Αλμέιδα παρουσιάστηκε τόσο άνευρη όσο λίγες φορές από την ημέρα που ανέλαβε ο συγκεκριμένος προπονητής. Αραχνιασμένη ομάδα έμοιαζε αυτή που παρουσιάστηκε σε αυτόν τον αγώνα Κυπέλλου.

Ίσως κάτι η ένταση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ίσως και το μαξιλαράκι της ρεβάνς (δε χάθηκε και τίποτα δηλαδή από το 0-0) να πήγαν προς αυτήν την εικόνα. Από την στιγμή, που δε θα υπάρχει και κόσμος στο «Κλ. Βικελίδης» δε θα έχει και κανένα τρελό αβαντάζ ο Άρης.

Ο Άρης πάντως ζήτησε περισσότερα από αυτήν την ΑΕΚ που είχε για καλύτερο και με διαφορά τον Μήτογλου. Οι υπόλοιποι στη βάση και ορισμένοι όπως ο Πόνσε και ο Πισάρο κάτω από αυτήν.

Ο Άρης αντίθετα είχε τους περισσότερους διακριθέντες. Δεν βρήκε βέβαια το γκολ μια και φαίνεται πως αν ο Μορόν δεν έχει κάποια σούπερ έκλαμψη (ασίστ, τελική στην εστία), τότε σε μεγάλο ματς είναι δύσκολο να γίνει η διαφορά. Όχι μόνο με γκολ αλλά ο Ισπανός είναι άλλη κλάση.

Βέβαια, εκείνος που ξεχώρισε στην OPAP Arena ήταν ο Οντουμπάτζο. Βλέποντας κάποιος Σιντιμπέ, Ρότα φέτος συν ότι η ΑΕΚ ψάχνει για δεξί μπακ, τι έχει να ζηλέψει ο 30χρονος Αγγλονιγηριανός. Τρομερή εξέλιξη. Ταχυδυναμικός και εξαιρετικός στην πίσω γραμμή. Ο Άρης αν τον κρατήσει μετά το καλοκαίρι (λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2025) θα είναι επιτυχία. Φοβερός.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα