Survivor spoiler 11/1: Πότε θα σηκώσουν κεφάλι οι Μπλε;

Survivor spoiler 11/1: Οι Μαχητές έχουν μείνει με τη χαρά της… φωτιάς από την πρεμιέρα. Κανονική νίκη στο Survivor 2024 δεν έχουν ακόμα.

Θυμάστε που στην πρεμιέρα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ οι δυο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν το τσακμάκι και να διευκολυνθούν με το άναμμα της φωτιάς;

Όχι, δεν έχετε χάσει επεισόδια. Αυτή είναι η μοναδική νίκη που πέτυχαν στην πρώτη τους εβδομάδα στο ριάλιτι. Παρεμπιπτόντως, πάει καλά το σόου, με το κανάλι του Φαλήρου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Έκτοτε, οι Διάσημοι

που είναι… μιξ καινούργιων και παλιών παικτών, έχει κάνει θραύση. Είτε με μεγάλες διαφορές, είτε οριακά, είτε με ανατροπή, η παρέα (λέμε τώρα) της Δαλάκα δεν αστειεύεται.

Τους έχει… πατήσει κυριολεκτικά. Κάτι που συνέβη και στο αγώνισμα του επάθλου, το οποίο παρακολουθήσατε από τη Live μετάδοση.

Φυσικά, οι τριβές στην καλύβα των Μαχητών είχαν ξεκινήσει από νωρίς.

Η ερώτηση που ευλόγως προκύπτει αφορά στο πότε οι Μπλε θα σηκώσουν κεφάλι. Υπάρχει απάντηση.

Survivor spoiler 11/1: Νέα εβδομάδα, νέα κατάληξη;

Τόσα χρόνια που παρακολουθούμε το ριάλιτι έχουμε δει τα πάντα. Γι’αυτό και είναι πολύ φυσιολογικό η μία εβδομάδα να πηγαίνει με τα χίλια στην αρχή και η άλλη εντελώς χάλια.

Τα σερί αποτελούν κομμάτι του παιχνιδιού και τώρα, καλώς ή κακώς θα επικρατούν οι Διάσημοι. Συνήθως, τα σερί σπάνε με έναν ανορθόδοξο, απρόσμενο τρόπο. Δηλαδή πρέπει να γίνει κάποια ίντριγκα στους Κόκκινους, η οποία θα προϊδεάσει την ήττα.

Παράλληλα, παίζει ρόλο και η αποχώρηση στους Μαχητές, αλλά και οι προσθήκες νέων παικτών.

Όλα αυτά, συνηγορούν στο ότι οι Μαχητές θα σηκώσουν κεφάλι, αλλά χωρίς δραστική αλλαγή (προσθήκη, διαμάχη στους Διάσημους) στις συνθήκες, αυτή μπορεί να έρθει και στην τρίτη εβδομάδα του σόου.

Αν αλλάξει κάτι πάντως, εδώ θα είμαστε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα