Ο Αραούχο θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ με Μπράιτον αλλά βασικός;

Ο Σέρχιο Αραούχο μείωσε κατά ένα τα προβλήματα του Ματίας Αλμέιδα εν όψει του κομβικού αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον. Ο κάπτεν της ΑΕΚ τα κατάφερε και θα είναι παρών στην αποστολή του ματς. Ο Αραούχο ήταν και αυτός ένας από τους, όχι και λίγους, παίκτες που το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις.

Δεν πήγε στα Γιάννενα προκειμένου να προσπαθήσει να είναι καλά για τον αγώνα

με την Μπράιτον.

Ματς που η ΑΕΚ θέλει νίκη για να μείνει μέσα στο παιχνίδι της συνέχειας στο Europa League. Δύσκολο. Μπορεί να κέρδισε στην Αγγλία αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Ακόμα και στην Ελλάδα κάνει όλα τα παιχνίδια της θρίλερ. Κάτι δείχνει αυτό.

Η Μπράιτον είναι σε καλή κατάσταση, βρέθηκε να χάνει από την Νότιγχαμ αλλά τελικά έφυγε με νίκη 2-3. Μετά από κάποια σκαμπανεβάσματα, αποκτά και πάλι επαφή με τις πρώτες θέσεις στην Premier League. Στην 8η θέση με 22β., έναν λιγότερο από τη Νιουκάστλ, δύο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 4 από την 5η Τότεναμ. Not bad.

Αραούχο: Θα είναι βασικός;

Η Μπράιτον με νίκη προκρίνεται εκείνη σίγουρα και αυτό καταδεικνύει τη δυσκολία του εγχειρήματος της ΑΕΚ. Ο Αραούχο θα ήταν καλό για τα πλάνα του Αλμέιδα να ήταν βασικός, ειδικά μετά τα όσα έγιναν και με τον Λιβάι Γκαρσία, που θα είναι εκτός.

Φαίνεται όμως πως με δύο προπονήσεις και ένα χαλάρωμα πριν τη σέντρα, δύσκολα ο Αργεντίνος άσος θα παίξει από την αρχή.

Ακόμα και το Πινέδα, Τσούμπερ είναι στις σκέψεις του προπονητή για τη βασική 11άδα. Με Γκατσίνοβιτς αριστερά και Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο. Βέβαια και το Σιμάνσκι, Πινέδα στα χαφ με τον Τσούμπερ πίσω από τον Αραούχο ή το αντίστροφο δεν αποκλείεται.

Πάντως, ο Αργεντίνος δεν είναι στο 100%, επομένως να παίξει από την αρχή θεωρείται λίγο δύσκολο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα