Ο Απόστολος Διαμαντής ρίσκαρε, αλλά…

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Απόστολος Διαμαντής πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 23 του, να φύγει από τη Stoiximan Super League και να δοκιμάσει στο εξωτερικό.

Έχοντας μία εξαιρετική τριετία στην πλάτη του στον ΟΦΗ, που βρήκε τον καλό του εαυτό μετά τα σκαμπανεβάσματα στον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας

αμυντικός πήρε την ευκαιρία που ήθελε.

Συγκεκριμένα, ήρθε η συμφωνία με την Ιστανμπουλσπόρ.  Το deal της μεταγραφής του εκεί εξαιρετικό. Ήρθε η οικονομική εκτόξευση μέσω της Ιστανμπούλσπορ και η δυνατότητα να παίξει σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο του ελληνικού.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Τουρκία έχει αναδειχθεί σε… γη της επαγγελίας για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο ο Απόστολος Διαμαντής, δεν κατάφερε να στεριώσει στην τουρκική ομάδα, αφού δύο σκάρτους μήνες πήρε την απόφαση και αποχώρησε.

Ο τεχνικός της ομάδας και ο ίδιος ο παίκτης δεν είχαν την ίδια φιλοσοφία και έτσι μία συνεργασία μεταξύ τους θα ήταν αδύνατη.

Έτσι ήρθε η επόμενη κίνηση η οποία ακούει στο όνομα Κραϊόβα, με τον Έλληνα να μετακομίζει στη Ρουμανία, με τις ευχές μάλιστα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι άνθρωποι της Κραϊόβα 1948 επικοινώνησαν με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ για να πάρουν πληροφορίες και εκείνος άναψε το «πράσινο φως».

Από την όλη υπόθεση η Ινσταμπούλσπορ βγήκε κερδισμένη περίπου κατά 50.000 ευρώ. Ο Διαμαντής υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια και εφόσον οι δύο πλευρές ενεργοποιήσουν το επόμενο καλοκαίρι την οψιόν, οικονομικά χαμένος δεν θα βγει ο παίκτης.

Ωστόσο ακόμα και εκεί ο Απόστολος Διαμαντής δεν έχει βρει τον αγωνιστικό του εαυτό μια και μετά από 6 αγωνιστικές δεν έχει «ιδρώσει» λεπτό.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόστολος Διαμαντής,apostolos diamantis