Ο Απόλλων «Χ»αμογέλασε στη Ριζούπολη!

Ο Απόλλων εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος στον αγώνα με τον Ατρόμητο και κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας, 1-1.

Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ, ήταν πιο προσεκτικοί, πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και από την στιγμή που δεν μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι, επέλεξαν να μη το χάσουν.

Ο Ατρόμητος δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι κι αυτό φαίνεται τόσο από την εικόνα του όσο και από τα αποτελέσματα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και γι’ αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, ότι δεν έχει τον τραυματία Ουγκράι!

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Ο

Απόλλων προσπάθησε να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και το κατάφερε εν μέρει, αφού ο Ατρόμητος του έδωσε χώρο. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά το σκορ άνοιξε από μία τυχερή στιγμή για τους γηπεδούχους και μία άτυχη για τους φιλοξενούμενους.

Στο 26’ ο Τριάδης βρέθηκε σε καλή θέση έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε στον Χατζηισαΐα, κατέληξε στα δίχτυα του Μέγιερι. Ωστόσο, ο Ατρόμητος είχε την απάντηση. Στο 39’ ο Μπρούνο μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον και ο Κωτσόπουλος στην επαναφορά έσπρωξε στην μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μισό του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν συντηρητικά να βρουν κάποιο κενό στην αντίπαλη άμυνα. Προτεραιότητα και των δύο ήταν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να μη δεχθούν δεύτερο γκολ και αν κατέστη εφικτό να πετύχουν και δεύτερο.

Πάντως, τόσο ο Απόλλων όσο και ο Ατρόμητος είχαν κάποιες καλές στιγμές κυρίως με μακρινά σουτ, λίγο έξω από την περιοχή και χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο τέλος, ο Ατρόμητος πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά ο Απόλλων άντεξε την πίεση και πήρε την ισοπαλία.

MVP: Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Τόμας Μπεντινέλι. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα συμμετείχε στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων και η παρουσία του στο χώρο του κέντρο έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

UP: Εξαιρετικός ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο αμυντικός του Ατρομήτου καθάρισε όλες τις φάσεις που προέκυψαν και ήταν πολύ καλός τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και χαμηλά.

DOWN: Ο Ελ Χέλβε δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου τον Απόλλωνα στην επίθεση. Πιο απειλητικοί ήταν οι Μπεντινέλι και Τριάδης, παρά ο βασικός επιθετικός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν έκανε λάθη ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν προσεκτικός στα σφυρίγματά του και σωστός και στον πειθαρχικό του έλεγχο.

ΓΚΟΛ: 26’ Τριάδης – 39’ Κωτσόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40’ Γκίνο, 78’ Οριουέλα – 14’ Μάντσον, 70’ Μούγιακιτς, 81’ Μπρούνο, 90’ Σάκιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Τζανετόπουλος (54’ Ναδάλες), Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα, Κονέ, Γκίνο, Μπεντινέλι (90’ Βαφέας), Τριάδης (73’ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ουμπίδες, Κιβρακίδης (46’ Μανούσος), Κωτσόπουλος (64’ Μούγιακιτς), Μάντσον (73’ Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Γιαννούλης.

ΑΕΛ-Πανιώνιος 4-2: Ξέσπασμα και συντριβή

The post Ο Απόλλων «Χ»αμογέλασε στη Ριζούπολη! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα