Δίκαιη μοιρασιά (video)

Απόλλων και Ατρόμητος έμειναν σε ισοπαλία 1-1 σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική. Πρώτος εντός έδρας βαθμός των γηπεδούχων με τον Τεννέ στον πάγκο και δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη γα τον Ατρόμητο.

Ντεμπούτο Τεννέ και 4-4-2 ο Ατρόμητος

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε τον Απόλλωνα με στόχο να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να απειλούν και να βρουν χώρους σε ανοικτό γήπεδο και το πέτυχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-4-2, κάτι που άλλαξε στο ημίχρονο με την έξοδο του Κυρακίδη και την είσοδο του Μανούσου όταν πλέον ο σχηματισμός
του ήταν 4-2-3-1.

Ισορροπία και γκολ για κάθε ομάδα

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι όμως οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν πρώτοι απειλή στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελ Χέλβε από μεγάλη απόσταση που δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα Μέγερι. Πέντε λεπτά αργότερα μακρινό σουτ από τον Ούμπιντες η μπάλα κόντραρε και δεν ανησύχησε τον Χουάντερσον και στο 26ο λεπτό ο Απόλλων πήρε προβάδισμα με τον Τριάδη να επιχειρεί σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και τη η μπάλα να κοντράρει στον Χατζησαϊα και να ξεγελά τον Μέγερι για το 1-0 των γηπεδούχων. Δεύτερο γκολ του Τριάδη σε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια αφού είχε βρει δίχτυα και κόντρα στον Άρη.

Στο 29' εκτέλεση φάουλ του Κονέ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λούκιτς πήρε την κεφαλιά όμως δεν κατάφερε να σημαδέψει υπό πίεση την εστία του Μέγερι. Ο Ατρόμητος απειλεί στο 36ο λεπτό με τον Μπρούνο να μη μπορεί να πλασάρει τον Χουάντερσον από ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 39' μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Ατρομητου στον άξονα με τον Μπρούνο να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Χουάντερσον σημαδεύοντας με πλασέ το δοκάρι. Η μπάλα στρώθηκε στον Κωτσόπουλο που ισοφάρισε για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Απόλλων τις φάσεις ο Ατρόμητος τη μπάλα

Με την είσοδο του Μανούσου αντί του Κυβρακίδη ο Ατρόμητος άλλαξε από 4-4-2 σε 4-2-3-1 στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήταν για τον Απόλλωνα όταν στο 55'ο Μπετινέλι τροφοδότησε τον Ακόστα, όμως από πλάγια θέση και υπό την πίεση του Χατζησαία εκείνος αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα ψηλά. Στο 59'καλό σουτ από τον Μπετινέλι που προηγουμένως είχε αποφύγει τον Ρισβάνη, ο Μέγερι έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα νέο καλό μακρινό σουτ από τον Τριάδη με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μέγερι.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε να κάνει τελικές μετά το 70' στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά με μακρινό άστοχο σουτ του Μανούσου στο 73 και δύο λεπτά αργότερα με τον Μπρούνο να βρίσκει χώρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να κοντράρει στον Γκίνο για να καταλήξει κόρνερ.

Απόλλων: Χουάντερσον, Τζανετόπουλος (54' Ναδάλες), Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα, Κονέ, Γκίνο, Μποεντινέλι (90' Βαφέας), Τριάδης (74 Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε.

Ατρόμητος: Μέγερι, Χατζησαϊας, Σάκιτς, Ούμπιντες, Κιβρακίδης (46' Μανούσος), Κωτσόπουλος (64' Μούγιακιτς), Μάντσον (74' Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Γιαννούλης
Keywords
Τυχαία Θέματα