Ο Αντώνης Καρπετόπουλος βρήκε περισσότερες δικαιολογίες κι από τον Τερίμ για τον Παναθηναϊκό!

09:29 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Τα όσα είδε στο ΟΦΗΠαναθηναϊκός αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, φυσικά στην εκπομπή Super Μπάλα Live στο MEGA.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να δικαιολογήσει το 2-2 και το στραβοπάτημα του ΠΑΟ,

λέγοντας πως στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν πολύ καλός, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει βρει σταθερά τόσο καιρό με το κεντρικό δίδυμο Αράο-Γεντβάι.

Φυσικά τόνισε ότι έχουν χαθεί έξι βαθμοί σε δύο εβδομάδες, ωστόσο το ματς στην Κρήτη έγινε ροντέο σύμφωνα με τον ίδιο και μάλιστα με τις… ευχές των προπονητών των δύο ομάδων.

Από κει και πέρα, τόνισε ότι δεν υπάρχει ψυχραιμία όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα σε κανέναν οργανισμό από τους τέσσερις που κυνηγούν το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Μάλιστα ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξεκαθάρισε ότι πιστεύει ότι όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν τον τίτλο, αλλά το σημαντικό είναι οι διαχείριση των στραβών αποτελεσμάτων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αν τον Παναθηναϊκό θα τον πάρει από… κάτω και δε θα μπορέσει να παραταχθεί όπως πρέπει στα playoffs.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ που έκανε αναφορά στη διαιτησία και στον ρέφερι που συνέχεια… έκοβε το παιχνίδι, λέγοντας ότι από εδώ και πέρα πάμε σε παιχνίδια που θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη τακτική και αυτό θα πρέπει να απασχολήσει πολύ.

Ωστόσο προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Τούρκο τεχνικό, κάτι που σίγουρα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι περίεργο με τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει τον τελευταίο καιρό.

Δείτε τα όσα είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα