Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Robert Kubica – φουσκωτή κούκλα:  Ο πρώην αστέρας της Φόρμουλα 1  απέρριψε προσφορές για πολλά χρήματα επειδή θα ήταν σαν «φουσκωτή κούκλα» παρομοιάζοντας την οδήγηση ενός μονοθέσιου αγωνιστικού της Φόρμουλα 1 με ένα ηλεκτρικό της Formula E

Ο πρώην σταρ της F1 και καθαριστής αγώνων Robert Kubica δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στη Formula E, λέγοντας ότι θα ήταν σαν να κάνεις σεξ με μια φουσκωτή κούκλα.

Ο πρώην αστέρας της F1 , Robert Kubica, απέρριψε προσοδοφόρες προσφορές για να αγωνιστεί στη  Formula E – επειδή πιστεύει ότι θα ήταν σαν να τσακίζεις μια φουσκωτή κούκλα.

Ο Πολωνός οδηγός ήταν πολύ δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και στις αρχές της δεκαετίας του 2010, οδηγώντας για τη BMW Sauber και τη Renault, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή. Όμως η καριέρα του και η ζωή του τέθηκαν σε κίνδυνο όταν υπέστη ένα φρικτό ατύχημα στο ράλι το 2011, το οποίο παραλίγο να τον είδε να χάσει το δεξί του χέρι.

Ο Robert Kubica δήλωσε το να αγωνιστεί στη Formula E θα ήταν σαν να έκανε σεξ με μια «φουσκωτή κούκλα» σε σχέση με τα μονοθέσια της της Φόρμουλα 1

Robert Kubica – Φουσκωτή κούκλα η Formula E:  Ο Kubica επέστρεψε στη φυσική του κατάσταση και είχε μια σεζόν με τους backmarkers της F1 Williams το 2019 πριν φύγει από την αγωνιζόμενη ομάδα. Στα 38 του, παραμένει ενεργός σε άλλες μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού και πρόκειται να αγωνιστεί με ένα hypercar Ferrari στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής το 2024.

Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί στη σειρά Formula E σύντομα, αν κρίνουμε από τα πρόσφατα σχόλια. Ο Kubica, ένας καθαριστής αγώνων, είπε ότι η έλλειψη θορύβου που δημιουργείται από τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια πραγματικά απελευθέρωση.

Είπε στο podcast της Gurulandia: “Δεν είμαι ενάντια στο να υπάρχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε κύκλωμα, αλλά είχα πολλές προσφορές και έχω απορρίψει πολλά χρήματα. Για μένα, ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο πρέπει να κάνει θόρυβο. Έχω μια ρήση, την οποία Νομίζω ότι είναι λάθος να το λέμε πολύ δυνατά, αλλά το τρέξιμο εκεί είναι λίγο σαν να κάνεις σεξ με μια φουσκωτή κούκλα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα