Ντουράντ: Επένδυσε 1 εκατομμύριο δολάρια και κέρδισε 15!

23:47 7/7/2020 - Πηγή: Sportime
Αυτό είναι που λένε να έχεις… επιχειρηματικό μυαλό. Ο Κέβιν Ντουράντ έχει και παραέχει αυτό που λένε οι Αμερικανοί… «mind for business»!

O σταρ του ΝΒΑ και των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ  είχε αγοράσει μέρος των μετοχών μιας εταιρίας έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων και το κέρδος που είχε ήταν 15 εκατομμύρια!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ντουράντ είχε επενδύσει 1 εκατομμύριο δολάρια στην «Postmates». Η εταιρεία

αυτή ειδικευόταν στο delivery φαγητών και διαφόρων ειδών διατροφής.

Για παράδειγμα… Πεινούσες; Έπαιρνες ένα τηλέφωνο ή έμπαινες στο application της εταιρείας, ζητούσες να σου φέρουν φαγητό από συγκεκριμένο εστιατόριο και η επιθυμία σου γινόταν πράξη.

Ήθελες λαχανικά ή κάτι άλλο. Τσουπ και ερχόταν στο σπίτι σου αυτό που ήθελε.

Πάμε τώρα και στο τρομερό κέρδος που έβγαλε ο παίκτης του ΝΒΑ.

Η «Postmates» αγοράστηκε πρόσφατα από τον κολοσσό «Uber». Το deal δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ λένε ότι έχει κλείσει.

Η «Uber» θα δώσει συνολικά 2,65 δισεκατομμύρια δολάρια για να πάρει την «Postmates». Και o Κέβιν Ντουράντ θα βγάλει 15 εκατομμύρια από την εξαγορά αυτή ως μέτοχος της «Postmates».

Το ωραίο είναι το πως ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να κάνει την επένδυση αυτή. Κάποια στιγμή πεινούσε και το είπε στον Ριτς Κλάιμαν, ο οποίος είναι business manager μιας εταιρείας που έχει ο παίκτης του ΝΒΑ, της «Thirty Five Ventures».

Ο Κλάιμαν του μίλησε πάνω στην κουβέντα για την εταιρεία «Postmates» και του είπε πως ό,τι φαγητό κι αν θέλει, από όποιο εστιατόριο κι αν θέλει, θα του το φέρει στο σπίτι.

Ο «KD»… ψάρωσε και αποφάσισε να επενδύσει στην εταιρεία αυτή το 2016 και το 1 εκατ. που έβαλε τότε έγινε 15 εκατ. σήμερα.

Το άρθρο Ντουράντ: Επένδυσε 1 εκατομμύριο δολάρια και κέρδισε 15! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα