ΑΕΚ: Νέο ΣΟΚ! Χωρίς Πινέδα και Πόνσε με Άγιαξ

Νέο σοκ στην ΑΕΚ εν όψει του μεγάλου ευρωπαϊκού αγώνα με τον Άγιαξ αύριο Πέμπτη (14/12, 22:00). Ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Εζεκίελ Πόνσε θα χάσουν τον αγώνα, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Ολλανδία!

Ο Μεξικανός χαφ είναι από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές για την ΑΕΚ. Δεδομένα η απουσία του δημιουργεί άλλα στάνταρ

για το σπουδαίο ματς της Ένωσης. Πρόβλημα και η απουσία του Αργεντίνου φορ.

Η ΑΕΚ είναι ήδη στην Ολλανδία και θα προσπαθήσει για δύο αποτελέσματα. Με ισοπαλία και φυσικά νίκη συνεχίζει στην Ευρώπη, στο Europa Conference League.

Το έργο, ωστόσο, της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με την απουσία του Πινέδα αλλά και αυτή του Πόνσε. Έρχονται να προστεθούν ως απουσία φυσικά σε αυτήν του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντίνος δεν έχει προπονηθεί ακόμα κανονικά και τέθηκε νοκ άουτ από την αποστολή για την Ολλανδία.

Φυσικά αυτές οι απουσίες δεν είναι και οι μοναδικές. Στην Αθήνα έχουν μείνει ο τραυματίας Στάνκοβιτς αλλά και ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με την Μπράιτον.

Έχει επιστέψει ο Γιόνσον, παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις αλλά λόγω του ότι έχει κάνει 2-3 προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς, η παρουσία του στο βασικό σχήμα κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι.

Όπως και να έχει με την απουσία του Πινέδα αλλά και αυτή του Πόνσε, η κατάσταση για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη πριν τη σέντρα. Άλλωστε, η «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» είναι ένα από τα πιο εμβληματικά γήπεδα της Ευρώπης και οι τρεις σερί ήττες της Ένωσης την αναγκάζουν να παίξει εκεί τον τελικό για τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα