Διαιτησία: Έτσι ανέστειλαν την αποχή οι διαιτητές!

Διαιτησία: Επιστροφή στο γήπεδο αποφάσισαν οι διαιτητές της Stoiximan Super League, με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής να διεξάγονται κανονικά.

Η αποχή διήρκεσε μια εβδομάδα, με τους διαιτητές να αναστέλλουν την κινητοποίησή τους μετά (και) από την πίεση που δέχθηκαν από την ΕΠΟ για να επιστρέψουν.

Μάλιστα, στο mail που έστειλαν οι διεθνείς στο σώμα των διαιτητών, ανέφεραν μεταξύ άλλων

πως η αναστολή της αποχής έχει ως στόχο την επίλυση των προβλημάτων και δεν σημαίνει καμία υποχώρηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά την συζήτηση και ψηφοφορία η πλειοψηφία αποφάσισε την αναστολή της αποχής. Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών το μήνυμα που αναδείχθηκε είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε.

Σίγουρα θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις και διαφωνίες παρόλα αυτά μέσω αυτής της διαδικασίας βγήκαμε πιο ισχυροί. Πήραμε πολλά αλλά αναμένουμε ακόμα περισσότερα με τις συναντήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.

Η ανάδειξη του προβλήματος σε κυβερνητικό αλλά και ποδοσφαιρικό επίπεδο αποτελεί σημαντικό γεγονός από μόνο του. Η αναστολή της αποχής δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από την καλή διάθεση που έχουμε πάντα ως διαιτητές για επίλυση των προβλημάτων. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποχώρηση ως προς τα αιτήματα μας και αναμένουμε από τις αρχές να ενστερνιστούν αυτά και να δώσουν λύσεις.

Είναι δεδομένο ότι εμείς είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι επιθυμούν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Από την μεριά μας πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός αγωνιστικών χωρών πάντα με σοβαρότητα και δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση Οι διεθνείς διαιτητές»

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα