Νεϊμάρ: Έγινε ανατροπή και μένει στην Παρί! (pic)

09:50 1/9/2019 - Πηγή: Sportime

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ του Νεϊμάρ και της πιθανής αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να λαμβάνει τέλος, με την «L’ Equipe» να αποκαλύπτει, ότι τόνισε στο περιβάλλον του πως θα μείνει στις τάξεις της.

Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε Γιουβέντους! Ο Νεϊμάρ είχε εκφράσει εδώ και καιρό τη θέληση του να αποχωρήσει, ωστόσ όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Παρισιού!

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική

έκδοση της Equipe, ο 27χρονος επιθετικός ανακοίνωσε στα μέλη της οικογένειάς του πως θα μείνει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Ουσιαστικα σημαντικά ρόλο σε αυτήν την απόφαση έπαιξε το ναυάγιο που υπήρχε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα για τη μετακίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ligue 1: Σκόραρε και έδωσε τρίποντο ο Κουλούρης (vid)

Voici les unes du journal L’Équipe ce dimanche 1er septembre.

Le journal > https://t.co/fem3EBNQwC
La numérique > https://t.co/GjEPZcto0a pic.twitter.com/mx09RaETjI

— L’ÉQUIPE (@lequipe) August 31, 2019

Μάλιστα, διεθνή ΜΜΕ  αναφέρουν μάλιστα πως ο Νεϊμάρ είχε φτάσει στο σημείο να προσφέρει ο ίδιος 20.000.000 ευρώ για να διευκολύνει το deal!

Έτσι, ύστερα από περίπου 2 μήνες π διαπραγματεύσεων, η απόφαση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ είναι να παραμείνει κάτοικος Παρισίων.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Νεϊμάρ: Έγινε ανατροπή και μένει στην Παρί! (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα