Με το Novasports.gr σε Λάρισα και Τρίπολη

Οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός δοκιμάζονται στις έδρες των Αστέρα Τρίπολης (#ASTAEK - 21:30 Novasports1HD) και ΑΕΛ (#AELOLY - 19:15 Novasports2HD), αντίστοιχα για τη δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr
στις 18:15 το pre game της αναμέτρησης του “AEL FC Arena”, ενώ στις 19:15 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 21:25 θα ακολουθήσει το post game του ματς.

Επίσης στις 20:30 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το pre game του αγώνα της Τρίπολης, ενώ στις 21:30 θα μπορέσετε να ακούστε σε ηχητική μετάδοση, την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 23:40 θα ακολουθήσει το post game του ματς στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στις 19:00, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Πανιώνιο και θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 2-1 επί του Παναιτωλικού στο ματς της πρεμιέρας, ενώ ο Πανιώνιος είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη.

Στις 19:15 η ΑΕΛ θα υποδεχτεί στη Λάρισα τον Ολυμπιακό και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους θέλουν να πάρουν το δεύτερο τρίποντο, μετά τη νίκη τους 1-0 επί του Παναιτωλικού, εντός έδρας.

Στις 20:00 η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες 1-1 στα ματς της πρώτης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό και οι φιλοξενούμενοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι με την ΑΕΛ, εντός έδρας.

Τέλος, στις 21:30, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Οι “γαλαζοκίτρινοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” από την εντός έδρας ήττα 2-1 από την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Αυγούστου

Παναιτωλικός-ΑΟ Ξάνθη 1-2
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3
Βόλος-Άρης 1-0

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (19:00)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (19:15 Novasports2HD)
Λαμία-Ατρόμητος (20:00)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (21:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα