Τότεναμ: Οπαδοί μέθυσαν και έχασαν τη μεγάλη ανατροπή

Την τύχη τους και μόνο έχουν να κατηγορήσουν τρεις οπαδοί της Τότεναμ, που ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, κόντρα στον Άγιαξ.

Πρόκειται για μία οικογένεια με τον πατέρα και τους δύο γιους του, να κάνουν αυτό το ταξίδι, πιστεύοντας στην πρόκριση. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, τουλάχιστον στην αρχή.

Συγκεκριμένα έχοντας πιει πολύ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και βλέποντας ότι η ομάδα τους βρίσκεται στο 2-0, αποφάσισαν να φύγουν από το γήπεδο νομίζοντας ότι σε λίγο το παιχνίδι

τελειώνει και πως δεν γίνεται να επιτευχθούν 3 γκολ σε λίγα λεπτά.

Έτσι πήραν το δρόμο προς το ξενοδοχείο που διέμεναν με αποτέλεσμα να μην απολαύσουν από κοντά την τεράστια πρόκριση που πέτυχε η Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήμασταν πολύ κακοί και δεν είχαμε καμία ευκαιρία, όλοι φύγαμε πριν το ημίχρονο σκεπτόμενοι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα.

Δεν κοιτάξαμε καν τον πίνακα του σκορ. Είχαμε πιει αρκετά και δεν πιστεύαμε ότι θα σκοράρουμε καν.

Βρισκόμασταν στο τρένο όταν ένας φίλος μου, μου τηλεφώνησε και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχαμε φύγει.

Μπορέσαμε τουλάχιστον να το δούμε σε ένα μπαρ κάτι για το οποίο πλέον νιώθω αρκετά καλά. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που φτάσαμε στον τελικό», τόνισε ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας.

Πάντως αυτοί δεν ήταν οι μόνοι οπαδοί που αποφάσισαν να φύγουν από το «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», αφού άλλος ένας φίλος των «πετεινών» πήρε την απόφαση αυτή και φυσικά το μετάνιωσε.

The post Τότεναμ: Οπαδοί μέθυσαν και έχασαν τη μεγάλη ανατροπή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα