Μοράτα: «Η Τσέλσι δεν με εκτίμησε ποτέ»

17:51 6/6/2019 - Πηγή: Sportime

Αρκετά ενοχλημένος από την περιπέτεια του στην Τσέλσι είναι ο Αλβάρο Μοράτα, όπως ξεκαθάρισε στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν βρήκε ποτέ τα πατήματα του στους «Μπλε», με αποτέλεσμα να αποχωρίσει για την Ατλέτικο Μαδρίτης για να ανανεώσει την καριέρα του.

«Είχα χάσει τον εαυτό μου και την αυτοπεποίθηση μου στην Αγγλία. Είχα θυμώσει πάρα πολύ με τις απόψεις των ανθρώπων εκεί.

Δεν ένιωθα ότι με εκτιμούν και με αγαπούν οι οπαδοί της Τσέλσι. Άρχισα πολύ καλά εκεί, ωστόσο ο τραυματισμό που είχα, με κράτησε μακριά από τον καλό μου εαυτό.

Όσο

άσχημα και να ήταν, εγώ σκόραρα 15 γκολ και πήρα και το FA Cup, αλλά και πάλι ήμουν εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό ήταν ότι πιο σκληρό μπορούσε να μου συμβεί εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου.

Ονειρευόμουν αυτό το πράγμα από τη στιγμή που ήμουν 10 ετών και διάλεξα την Τσέλσι επειδή πίστευα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή και ότι θα είμαι στο Μουντιάλ μέσω αυτής.

Τώρα υπέγραψα με την Ατλέτικο και είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω. Θέλω να μείνω εδώ αλλά η Τσέλσι μπορεί να με καλέσει πίσω.

Θα δούμε πως θα πάνε οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δύο γνωρίζουν τι θέλω να κάνω», ήταν τα λόγια του Μοράτα.

The post Μοράτα: «Η Τσέλσι δεν με εκτίμησε ποτέ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα