Μητσοτάκης: «Ο Απρίλιος ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για το μέλλον»

12:28 2/4/2020 - Πηγή: Sportime

Στην Ολομέλεια της Βουλής, για την κύρωση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου για τα υγειονομικά μέτρα σχετικά με την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού, μιλά αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για απολογισμό 30 ημερών μάχης κατά της πανδημίας. «Ο Απρίλιος ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «…όσα προηγήθηκαν έδωσαν τα πρώτα συγκρατημένα ελπιδοφόρα αποτελέσματα ενώ όσα έρχονται απαιτούν προσήλωση στον στόχο, ενότητα και αλληλεγγύη

γιατί όλοι είμαστε ίδιοι απέναντι στον κορονοϊό».

Παράλληλα εξέφρασε την απόρριψή του για κάθε αυταρχικό περιορισμό όπως συνέβη στην Ουγγαρία «γιατί όταν υποχωρεί ο θεσμικός διάλογος κερδίζουν έδαφος τα ψέματα και οι φήμες».

Νωρίτερα είχε τοποθετηθεί ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης είπε ότι η εξέλιξη της πανδημίας παραμένει εντός του «καλού σεναρίου».

Επίσης ο υφυπουργός Υγείας τόνισε ότι έχουν ληφθεί εγκαίρως μέτρα και για τις μεταναστευτικές ροές λέγοντας ότι από 1η Μαρτίου όσοι περνούν τα σύνορα μπαίνουν σε απομόνωση.

The post Μητσοτάκης: «Ο Απρίλιος ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για το μέλλον» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα