Μιλουτίνοφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ας μη γελιόμαστε… πουλήθηκε!

Μιλουτίνοφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν και ο ίδιος ο κόσμος πλέον που διαβάζει, ξέρει, καταλαβαίνει, αποκωδικοποιεί και αφουγκράζεται τι πρόκειται να συμβεί. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Μιλουτίνοφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο ποδόσφαιρο είναι μια τακτική που ακολουθείτε κατά κόρον. Το καλοκαίρι,

δηλαδή σε καιρό μεταγραφικής περιόδου, με μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο ο παίκτης είτε ανανεώνει με την ομάδα, είτε φεύγει. Αναφέραμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σέρβο σέντερ διότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Ο Μιλουτίνοφ ήταν μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Αποκτήθηκε σχεδόν… τζάμπα, εξελίχθηκε, ο Ολυμπιακός πήρε το μάξιμουμ σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική του απόδοση, καιρός είναι τώρα να πάρει και το μάξιμουμ από οικονομικής πλευράς.

Από τη στιγμή που αξιόπιστοι συνάδελφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού αναφέρουν πως «είναι καλύτερο για όλους», αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει και τι υπονοείται. Ασφαλώς όχι για κακό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αρνηθεί την πρώτη προσφορά, ως όφειλε. Διότι δεν πρέπει στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση να πέσει αμαχητί. Αυτό το «να τον πουλήσει επειδή του χρόνου θα τον χάσει τσάμπα», έχει ισχύ μέχρι ένα σημείο. Αν είναι να μην εξοικονομήσει ένα καλό ποσό από την πώληση και να πρέπει συνάμα να ψάξει στην αγορά για καλύψει το κενό του, δεν αξίζει τον κόπο. Διότι ο καλός Μιλουτνίφο για ένα ακόμα χρόνο μπορεί να σημαίνει και αγωνιστική πρόοδο για τον Ολυμπιακό.

Πάντως ας μη γελιόμαστε. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό προκύπτει από τα συμφραζόμενα. Η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει ένα πακτωλό χρημάτων, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να… ματσάρει τη διαφορά. Διότι αν μια ομάδα αρνηθεί τη μεταγραφή, τότε θα πρέπει να πληρώσει την ανανέωση. Το ένα φέρνει, το άλλο. Ουδείς μπορεί να το αποφύγει. Παρότι ο Μιλουτίνοφ δεν είναι αθλητής που έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για να ισχυριστούμε κάτι αρνητικό, δεν θα του άρεσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δηλαδή ούτε πώληση, ούτε αύξηση στις αποδοχές. Ας μην ξεχνάμε πως είναι επαγγελματίας…

Διαβάστε ακόμα
Ολυμπιακός: Αυτούς κόβει ο Μαρτίνς

Κάντε Like στο Sportime
Follow sportime.gr  

The post Μιλουτίνοφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ας μη γελιόμαστε… πουλήθηκε! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα